Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Hans Frederik Linde, Juridisk konsulent, Kommunikation og Sprog

Mød Hans, der er Juridisk Konsulent hos Kommunikation og Sprog. Her arbejder han i forhandlingsafdelingen, hvor han beskæftiger sig med ansættelses- og arbejdsret.

  • Hans Frederik Linde
  • 37 år 
  • Ansat siden 2010
  • Cand.Merc.Jur

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i forhandlingsafdelingen, hvor jeg beskæftiger mig med alt indenfor ansættelses- og arbejdsret. Jeg yder rådgivning og sagsbehandling til medlemmer fra indgangen til nyt arbejde, under ansættelsen og ved afbrydelse og skift af arbejde. Jeg arbejder primært med barselsrådgivning, konkurs og med medlemmer, der ønsker at starte selvstændig virksomhed. Derudover er jeg med til at udarbejde virksomhedens lønstatistik og afholde kurser indenfor det arbejds- og ansættelsesretlige område.    

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det at skulle løse et menneskes personlige og juridiske udfordringer. Disse udspringer som udgangspunkt af en konflikt på arbejdspladsen, som involverer alt lige fra ens kollegaer til chefen, og til den måde arbejdet er tilrettelagt på. Jeg sidder med den ene side af sagen/billedet, og jeg skal have den anden side frem.

Det udfordrende består særligt i at få arbejdsgiverne til at forstå, at jeg og forbundet er interesseret i at finde løsninger og at dette ikke behøver at resultere i en vinder/taber-sag. Det er muligt at forhandle løsninger, der er til gavn for alle involverede. Det at finde en løsning indbefatter altså både jura, men i lige så høj grad menneskelig forståelse for ens med- og modpart.      

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg anvender mange af de fag, jeg havde på såvel bachelor- og kandidatuddannelsen. Det er eksempelvis regnskab, statistik, konkurs- og selskabsret, organisationsteori samt arbejds- og ansættelsesret.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kommunikation & Sprog?

At jeg kan være med til at gøre en positiv forskel for medlemmerne, at jeg kan udvikle mig selv og præge mine kollegaer og arbejdsplads. 

  • Hvorfor er Kommunikation og Sprog en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Der gives god plads til at udvikle nye og forfine allerede eksisterende tilbud til medlemmerne. Det er kort fra ide til handling, og samarbejdet på tværs af de enkelte afdelinger er let grundet den flade organisationsstruktur.  

Læs mere om Kommunikation og Sprog

Mød andre medarbejdere fra Kommunikation og Sprog


Annoncer