Vis studentum.dk som: Mobile

Mød JAC

JAC

JAC – Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads 2018

På Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune tilbyder vi særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU), kompetenceudvikling, aktivitets- og samværstilbud, støttet og beskyttet beskæftigelse, snoezelen samt ergo- og fysioterapi til mennesker med særlige behov. Vi er godt 100 medarbejdere og arbejder alle for at gøre en forskel og skabe muligheder for læring og udvikling hos de ca. 400 borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, der er tilknyttet JAC. Borgerne kommer fra hele Region Hovedstaden og bliver visiteret til os af kommuner i Region Hovedstaden.

Vi arbejder ud fra devisen, at alle mennesker kan lære noget og udvikle sig, uanset funktionsniveau. Vi tilbød som de første i Danmark strukturerede læringsforløb og kurser til borgerne som en del af deres dagtilbud hos os. Vi er en god blanding af forskellige faggrupper – lige fra socialpædagoger, lærere og administrative medarbejdere til akademikere, håndværkere, ergoterapeuter og fysioterapeuter.

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads 2018

Vi blev kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads i 2018 og har en flad ledelsesstruktur baseret på tillid, en høj faglighed og et stærkt fællesskab. Som medarbejder får du masser af indflydelse og ansvar og er med til at sætte dit præg på hele organisationen, bl.a. i fælles strategiprocesser. Vi prioriterer faglig udvikling højt og har rigtig gode muligheder for kompetenceudvikling for alle i organisationen.

Mød 3 medarbejdere fra JAC

Senest opdateret: 26 feb 2019