Alexander Martin Brandstrup, Developer Consultant, IBM CIC

Alexander Martin Brandstrup er Developer Consultant hos IBM CIC. I denne rolle beskæftiger man sig med et meget bredt forretningsområde. Du kan læse meget mere lige her.

  • Alexander Martin Brandstrup
  • 25 år 
  • Developer Consultant 
  • Softwareudvikling/datamatiker (EAAA/BSS) 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som konsulent-udvikler beskæftiger man sig med et meget bredt forretningsområde. Opgaverne kan variere meget i varighed og sværhedsgrad, men omfatter oftest implementering af og udvikling på IBM software. Det omfatter både Cloud-baserede løsninger, små cool applikationer og større integrerede IT-systemer.

Jeg arbejder i øjeblikket på sidstnævnte, hvor arbejdsopgaverne primært består af programmering. Helt specifikt med søgealgoritmer og integration med et tungere IT-system hos vores kunde ved brug af webservices.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

En af de mest spændende ting ved jobbet er, at der altid er nye teknologier at arbejde med. Det er super fedt, når vores partnere er friske på at prøve en hel ny teknologi og/eller en helt ny tilgang til at løse et problem. Jeg sammenligner lidt de situationer med at være på dybt vand og lære at svømme hurtigt. Det er i sådanne situationer, at jeg lærer bedst.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min uddannelse har der været stor vægt på programmering, algoritmer og datastrukturer. Det er helt afgørende for mig, da min kernekompetencer er at løse de problemer, som vi ikke umiddelbart har en hyldeløsning på. Jeg bruger derfor i høj grad min uddannelse i jobbet. I de virkelig spændende opgaver, hvor nyere teknologier tages i brug, har man meget glæde af at have en stærk forståelse af både programmering, logik og teknologi.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos IBM CIC?

1. Fantastiske kollegaer. Der er en fantastisk atmosfære i vores team og masser af kollegaer, der deler begejstring og engagement.

2. Varierende, spændende opgaver. At der altid er noget “nyt” at gå i gang med, når et projekt afsluttes.

3. Ressourcer, der synes at være uudtømmelige. IBM’s indflydelse åbner mange døre til mennesker og materiale, der styrker ens kompetencer.

  • Hvorfor er IBM CIC en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

IBM CIC er ungt, innovativt og meget energisk. Der er et humør på arbejdspladsen, som jeg aldrig har set andre steder. Alle deler et højt engagement både for vores kunder, teknologier og i høj grad sociale arrangementer, hvilken der er virkelig mange af.

Læs mere om IBM CIC

Mød andre kandidater fra IBM CIC


Annoncer