Kristian Aagaard, Management Consultant, Hansen Toft

Mød Kristian som arbejder med forretnigns- og organisationsudvikling som Management Consultant ved Hansen Toft.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i dag med forretnings- og organisationsudvikling hos Hansen Toft. Min primære opgave er centreret omkring Search & Selection af potentielle kandidater til de stillinger, vi hjælper vores samarbejdspartnere/klienter med at besætte.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Mødet med virksomheden og hele processen med at analysere og forstå deres forretning er både super spændende og udfordrende. Hver case er ny, kulturen er ny og måden at drive forretning på er ny. Dette stiller store krav til mig som konsulent, da min vigtigste opgave er at lytte, forstå, stille spørgsmål og udfordre eksisterende rammer. Hvis ikke jeg gør mit arbejde ordentligt, kan det betyde, at min kunde ender med at få den forkerte løsning på deres udfordring.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

På universitet lærer man at lære. Efter 5 år var min værktøjskasse med analyseredskaber fyldt. I dag bruger jeg denne værktøjskasse dagligt. Komplekse problemstillinger er hverdagskost, og jeg mærker tydeligt, at jeg gennem universitetet er blevet ekspert i at tilgå sådanne problemstillinger med et åbent og analytisk sind. Jeg stiller naturligt spørgsmålstegn ved det, jeg ser og hører. Fra fag som f.eks. facilitering, coaching og ledelse bruger jeg forskellige redskaber, der hjælper mig til at forstå mine kunders udfordringer. Jeg ville ikke have været i stand til dette uden min uddannelse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Hansen Toft?

Kulturen er afgørende for mig. Jeg er en del af en sund organisation, hvor der er både gensidig respekt og tillid. Det betyder, at vi tør udfordre hinanden. Det er med til at flytte grænsen for, hvad vi kan opnå og for den kvalitet, vi kan levere.

Det er vigtigt for mig, at mine kollegaer brænder for det, de laver, og det er bestemt tilfældet her. Det er tydeligt at mærke passionen for at skabe forretningsudvikling og for at udvikle vores kunder. Moving People Moving Business er en stærk integreret del af vores bevidsthed.

Respekt, integritet og professionalisme er alle værdier, som jeg kan identificere mig med, og som er rygraden hos Hansen Toft. Stærke værdier og efterlevelse efter disse er vigtigt for mig. Det er både min og virksomhedens identitet.

  • Hvorfor er Hansen Toft en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Hansen Toft er attraktiv for mig, fordi jeg her har muligheden for at udvikle mig, både personligt og fagligt, og dette har jeg mulighed for at gøre i det tempo, der passer mig bedst. Jobbet er utroligt spændende, og jeg bliver udfordret hver eneste dag.

Læs mere om Hansen Toft


Annoncer