Trine Lagersted-Olsen, Tømrer, Børge Jakobsen & Søn

Trine arbejder som tømrer, hvor hendes typiske opgaver er at lave gulve, lofter, køkkener, tagrender og meget mere. 

Børge Jakobsen og Søn
Tømrer
  • Trine Lagersted-Olsen
  • Ansat siden 2006
  • Tømreruddannelse

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som tømrer i serviceafdelingen, som laver forskellige former for tømreropgaver, der koster mindre end 100.000 kr. I serviceafdelingen kan opgaverne svinge meget fra dag til dag, men mine typiske opgaver består i at lave gulv, loft, køkken, tagrender og vindues- og dørudskiftning. Jeg er mest alene, når jeg arbejder, og ellers har jeg muligvis en lærling med.

Jeg kører direkte ud til kunderne om morgenen, hvis jeg ved, hvad jeg skal lave, og ellers møder jeg ind i firmaet og får en opgave her. Det er meget forskelligt fra dag til dag og uge til uge, og lige nu arbejder vi på en lejlighed, der er vandskadet, som vi skal ordne og gøre i stand igen. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg elsker en god udfordring, hvor jeg selv skal tænke mig frem til en løsning, som kunden bliver glad for. Et køkken kan fx være en god og spændende udfordring. Jeg kan særligt godt lide opgaver, hvor der ikke er en fast facit eller løsning, men hvor vi i samarbejde bliver enige om, hvad der skal laves, og hvad de bedste løsninger er. 

Kunderne kan tit godt have en ide om, hvordan de gerne vil have, at det skal se ud. Her fungerer jeg ofte lidt som deres arme og ben, hvor det er mig, der skal sørge for at få det til at se ud, som de ønsker, men hvis jeg kan se en bedre løsning, så jeg kan godt lide at komme med input. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet tømrer, og uddannelsen giver absolut god mening for, at jeg kan udføre mit arbejde. Jeg vil sige, at dete r et udgangspunkt, at du har taget uddannelsen, fordi du lærer meget på skolen, men helt klart også under din praktik, som du kan bruge, når du er færdig. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Børge Jakobsen & Søn?

1. Spændende og udfordrende opgaver

2. Gode kollegaer - både på kontoret og i 'marken'

3. Variationen og alsigheden i mit arbejde. Jeg kan godt lide, at jeg ikke ved, hvad der skal ske hver dag, når jeg tager på arbejde. 

  • Hvorfor er Børge Jakobsen & Søn en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg er glad for at arbejde hos Børge Jakobsen & Søn, fordi jeg kan godt kan lide mine arbejdsopgaver. Derudover føler jeg også, at virksomheden tager hensyn til mit privatliv, og der er en god forståelse for, at der skal være en balance mellem arbejde og privatliv.

Jeg er også rigtig glad for mine kolleager, og vi har et godt og stærkt sammenhold i organisationen. Det betyder, at der altid er en god stemning, og at jeg kan tale med min ledelse, hvis jeg nu ikke synes, at tingene er helt, som de skal være. 

Læs mere om Børge Jakobsen & Søn

Mød andre kandidater fra Børge Jakobsen & Søn


Annoncer