Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Maria Wanwipa, Indkøber, BESTSELLER

Mød Maria, der arbejder hos BESTSELLER. Her er hun ansvarlig for SELECTED FEMME’s Express indkøbsafdeling, hvor hendes primære opgave er at lave produkter til den rette pris.

  • Maria Wanwipa
  • 29 år
  • Ansat siden 2015
  • BA i engelsk og europæiske studier / indkøbselevuddannelsen hos BESTSELLER

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Til daglig er jeg ansvarlig for SELECTED FEMME’s Express indkøbsafdeling. Vi er et lille hold på fire; en indkøber, en indkøbselev, en designer og en salgsansvarlig. 

Min primære opgave er at lave produkter til den rigtige pris, til den rigtige levering og selvfølgelig kvalitetssikring. Det kan som sådan lyde lidt gråt, men express handler om, at kunne lave produkter så tæt på leveringen så mulig. 

Hvis vi kan nå at spotte de nye trends og/eller efterkomme en ’her og nu’ efterspørgsel fra kunder og levere inden for 6-7 uger, så er vi godt på vej. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg elsker at arbejde med produkterne. Da express kategorien tillader, at vi følger de nyeste trends, kommer vi vidt omkring. Den ene dag udvikler vi fashion active wear, den anden dag glitterkjoler og vatteret veste. 

Endvidere, synes jeg, at det er spændende at kunne sætte agendaen ift., hvad er det for nogle produkter, som vi skal lave? Hvordan skal de sælges ind? Hvordan kan vi tænke innovativt og ’koge det ned’ til et produkt og overlevere en ny historie til kunden uge efter uge. Det er en udfordring i sig selv, men en spændende én af slagsen.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger det engelske sprog og de forskellige marketingværktøjer fra min BA. 

Men størstedelen af den viden, som jeg bruger, kommer af at være ’hands on’, og den historik og erfaring man får bygget op ved at have arbejdet tæt sammen med de samme leverandører i mange år. Desuden er jeg glad for at have været elev i det brand, som jeg stadig arbejder ved, da man bliver udlært meget specifikt pr. brand og på produktkategorien, så man bliver ekspert på området.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bestseller?

Det betyder alt for mig, at man har et solidt team og opbakning fra en god leder. 

Endvidere, at man kan få lov til at realisere sine egne tanker og ønsker for sin kategori og produkter.

Hvorfor er Bestseller en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Jeg har altid været glad for min arbejdsplads, da der er plads til at få meget ansvar hurtigt. Derudover er det en spændende virksomhed, som hele tiden er i udvikling, og det at kunne bidrage og være en del af denne rejse er fedt!

Læs mere om BESTSELLER

Mød andre kandidater fra BESTSELLER


Annoncer