Mikkel Gøttge Madsen, Division Sales Manager, BESTSELLER

  • Mikkel Gøttge Madsen

  • 27 år
  • Ansat siden 2013
  • HHX Innovation / Tysk og salgselevuddannelsen hos BESTSELLER.

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder som Division Sales Manager på Syd- og Vesteuropa hos ONLY med ansvaret for NOOS. Mine kerneopgaver består i at sikre, at vores salgsstrategier bliver eksekveret efter hensigten og dermed når vores ambitiøse væksts mål hver måned. Ydermere består mit job i at sikre, at vi har den rigtige produktpakke på samtlige markeder, og at vi hele tiden udbygger vores positioner, så vi altid har det stærkeste program på de bedste beliggenheder hos samtlige kunder – store som små, online såvel som i Brick & Mortar. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Vores branche står aldrig stille og den udvikler sig hele tiden. Det samme gør de forskellige markeder, og det er derfor essentielt, at man hele tiden er omstillingsparat og klar på at ændre ens fokus. Salg er den primære drivkraft for mig, og med vores forretningsgren NOOS er stort set alt, som vi gør baseret på data og forecast, hvilket gør, at alle vores beslutninger er kalkulerede og gennemovervejede for at sikre højest muligt afkast.  

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har fra min tid på elevuddannelsen i BESTSELLER taget rigtig mange værktøjer med mig, som jeg har kunne omsætte til praktiskbrug med det samme. Som et led i uddannelsen kommer man omkring hele værdikæden i virksomheden, hvilket giver en 360 graders forståelse for, hvordan et produkt bliver født, til det i sidste ende bliver afsat. Dette har sammen givet mig en forståelse af alle de forskellige aspekter i forretningen, som jeg nu hver dag bruger til at lave de bedst mulige strategier for mine individuelle markeder.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos BESTSELLER?

De ubegrænsede muligheder som der uden tvivl er i BESTSELLER. Det konkurrencepræget miljø med fokus på personlig og faglig udvikling og ikke mindst en organisation der vil vinde og være de bedste, uanset hvad det kræver.  

Hvorfor er BESTSELLER en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

I de 7 år hvor jeg nu har været i BESTSELLER, har der på intet tidspunkt været opsat nogle begrænsninger for, hvilken retning jeg har kunne tage min karriere i – Det har siden start holdt mig motiveret og engageret for hele tiden at udvikle og udbygge mine kompetencer indenfor de områder, som jeg har været opsat på at arbejde med. Kombineret med den internationale vinkel og muligheden for siden begyndelsen at arbejde med andre markeder og kulturer, har for mig gjort BESTSELLER til en super attraktiv arbejdsplads. 

Læs mere om BESTSELLER

Mød andre kandidater fra BESTSELLER

Senest opdateret: 10 feb 2021