Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Jesper Uhd, Indkøber, BESTSELLER

Mød Jesper, der arbejder som indkøber i JACK & JONES hos BESTSELLER. Jesper sidder med en række opgaver, der dækker alt fra prisforhandlinger til kvalitetskontrol.

  • Jesper Uhd
  • 26 år
  • Ansat siden 5. maj 2015
  • HHX + Elevuddannelse ved BESTSELLER A/S

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg besidder rollen som indkøber i JACK & JONES, hvor jeg er med til at forene design og godt købmandskab. Jeg varetager indkøbet for skjortekategorien og udvikler nye koncepter og styles til vores globale kollektioner i samarbejde med vores design- og salgsteam. Min arbejdsstil er struktureret og energisk, og min store passion for slutproduktet skinner igennem alt, hvad jeg foretager mig. Mine primære arbejdsopgaver dækker over godkendelse af prøver og kvaliteter til prisforhandlinger med leverandører samt ordreplacering og opfølgning på leveringer. Herigennem er jeg med til at sikre, at mine leverandører leverer det rigtige produkt, til den rigtige pris og på det rigtige tidspunkt. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Min arbejdsdag er afvekslende og foregår i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor det er vigtigt at være omstillingsparat og opdateret om alt fra nye trends til general kundeadfærd. Jeg er vant til at kunne tackle mere end én ting ad gangen og brænder for at være med, hvor beslutningerne tages – og dermed have indflydelse på slutproduktet, som lander i butikkerne. Derudover er jeg rejsevant i Fjernøsten efter adskillige leverandørbesøg og sætter en ære i at opbygge og vedligeholde en stærk relation til mine leverandører og samarbejdspartnere igennem et åbent og transparent samarbejde.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse er et fundament i min nuværende position. Jeg løser opgaver i værdikæden med en målrettet indsats for både afdelingens og virksomhedens resultat. Mine engelskkundskaber i skrift og tale kommer mig til gode i den daglige kommunikation med kolleger, leverandører og samarbejdspartnere. Desuden er det vigtigt at have forståelse og respekt for forskellige handelskulturer, idet en ellers simpel besked kan opfattes på flere måder af modtageren.

Hvilke ting er de vigtigste for dig ved at arbejde hos BESTSELLER?

BESTSELLER er værdibaseret med stor fokus på ansvarlighed. Den store ansvarsfølelse og selvstændighed har gjort mig endnu mere passioneret omkring mine arbejdsopgaver. Jeg trives i et ambitiøst og dedikeret team, hvor samarbejde, fællesskab og udvikling er nøgleord. Der er store forventninger til alle medarbejdere, som til gengæld får de bedste forudsætninger for ny læring og udvikling i form af ubegrænsede karrieremuligheder indenfor blandt andet indkøb, design, salg og marketing.

Hvorfor er BESTSELLER en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Det er ikke tilfældigt, at jeg er havnet i netop denne branche. Jeg har altid haft en interesse for trends og mode generelt. Derfor tiltaler det mig at arbejde for BESTSELLER, som er en stor og anerkendt koncern i den internationale modebranche, hvor der er rig mulighed for at skabe nye bekendtskaber og opleve fremmede kulturer udenfor landets grænser. Med andre ord er BESTSELLER er attraktiv organisation på mange punkter.

Læs mere om BESTSELLER

Mød andre kandidater fra BESTSELLER


Annoncer