Mød Line fra Ryslinge Højskole

Læs her hvorfor Line valgte Ryslinge Højskole, hvad hun synes om opholdet og hvad hun vil anbefale andre, der overvejer at tage på højskole.

Mød Line fra Ryslinge Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Line fortæller dig om sit højskoleophold på Ryslinge Højskole, hvorfor hun ville på højskole og hendes anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Ryslinge Højskole?

Jeg ville på højskole for at dygtiggøre mig i skuespil, og derfor valgte jeg Ryslinge Teaterhøjskole. Jeg ville også på højskole for at udvikle mig selv, både personligt, socialt og fagligt. Derfor går jeg nu på Ryslinge højskole, og jeg er på optagelsessporet, hvor vi forbereder og laver ansøgning til Skuespillerskolen.

Hvordan er fællesskabet på Ryslinge Højskole? 

Det er helt vidunderligt. Man føler sig velkommen og grebet i alle situationer; personlige som fællesskabsorienteret. Der er plads til at være lige den man er, og være et individ i et større fælleskab, og stadig blive hørt og set på lige fod med alle andre.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Ryslinge Højskole?

Jeg vågner, går til fælles morgenmad i spisesalen. Derefter er der lige lidt tid til at gå i bad og ryge en cigaret. Så har vi formiddagssamling i forerdagsaalen hvor én person fortæller om sit liv og andre lytter og tager fortællingen ind på livet. Derefter er der undervisning til sidst på eftermiddagen. 17:30 er der aftensmad og dernæst “fri leg” resten af aftenen, hvor man kan hygge sig med sine højskole gængere.

Det fællesskab der skabes på en højskole kan ikke sammenlignes med noget andet, og når det skabes i smukke omgivelser, bliver det kun forstærket.

Hvad er det bedste ved opholdet på Ryslinge Højskole?

Menneskerne og omgivelserne. Det fællesskab der skabes på en højskole kan ikke sammenlignes med noget andet, og når det skabes i smukke omgivelser, bliver det kun forstærket.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Fordi man først opdager når man er på højskole, hvor meget man faktisk har haft brug for det i sit liv. Man fortryder aldrig et højskole ophold. Kom afsted!!

Er du interesseret i at gå på Ryslinge Højskole?

Læs mere om Ryslinge Højskole


Annoncer