Mød Tilde fra Sejergaardens Musikefterskole

Tilde troede egentlig ikke, at hun skulle på efterskole, men hun kunne alligevel ikke stå for Sejergaardens Musikefterskole. Læs mere her.

Mød Tilde fra Sejergaardens Musikefterskole

Jeg troede egentlig ikke, at jeg skulle på efterskole, men da jeg besøgte Sejergaardens Musikefterskole første gang, syntes jeg bare, at der var virkelig hyggeligt, og jeg kunne mærke, at eleverne havde det rigtig fedt sammen. Alle dem, jeg mødte, virkede glade for at være her og engagerede i det, de lavede. Jeg troede egentlig ikke, at jeg var typen, der skulle på efterskole, men det er bare virkelig fedt at gå her, fordi man lærer så mange nye mennesker at kende, og man lærer meget om sig selv.

Den dag vi startede på efterskolen, havde én af lærerne planlagt en lidt alternativ måde at få os rustet sammen på. Vi skulle danse folkedans, hvilket var virkelig sjovt og udfordrende. Det er jo ikke noget, vi normalt gør, så alle var på udebane, hvilket resulterede i, at alle bare grinede og kom i kontakt med hinanden på en anderledes og sjov måde.

Det er fedt, at vi allesammen selv har valgt at gå her på efterskolen. På den måde kan man mærke, at alle er engagerede og klar på nye udfordringer.

Her på Sejergaardens Musikefterskole får man en helt frisk start i modsætning til i folkeskolen, hvor alle var faldet ind i nogle besteme roller. Jeg har tidligerre været meget genert og stille, men her er jeg blevet meget bedre til være imødekommende og snakke med nye mennesker – det er mega fedt!

Jeg har spillet klassisk klaver i 9-10 år, men her på efterskolen er jeg begyndt at spille mere rytmisk og spille sammen med andre, fordi det er noget, der bliver lagt meget vægt på her. Jeg føler virkelig, at jeg har lært meget på den korte tid, jeg har gået her. Jeg er fx allerede blevet meget bedre til at spille sammen med andre, ligesom jeg er begyndt at lære akkorder, på trods af at jeg altid har spillet efter noder.

Hvis du overvejer at tage på efterskole, er mit bedste råd, at du skal være åben. Lad være med at være nervøs for, om du er god nok, eller om du ikke kan finde ud af tingene. Jeg var selv meget nervøs for, hvordan mit niveau var i forhold til andres, men det skulle jeg slet ikke have været, for det er slet ikke det, det handler om på efterskolen. Det vigtigste er bare, at alle er interesserede i musik.

Er du interesseret i at gå på Sejergaardens Musikefterskole?

Læs mere om Sejergaardens Musikefterskole


Annoncer