Vis studentum.dk som: Mobile

Vælg en efterskole i Midtjylland

Mød elever fra efterskoler i Midtjylland

"Det bedste ved at gå efterskole er det sociale fællesskab, du får med alle de andre elever. Dét skal opleves."

"Spring ud af komfortzonen og ind i efterskolelivet. Nogle gange skal man huske at gøre det, der skræmmer én."

Se alle portrætter

Tag på efterskole i Midtjylland

Midtjylland er Danmarks centrale region, der strækker sig hele vejen fra det nordlige Randers til det sydlige Horsens og bevæger sig på tværs af Jylland fra Vestkysten til Østkysten. I Midtjylland finder du fem af Jyllands større byer; Århus, Randers, Herning, Viborg og Holstebro.

Midtjylland er samtidig hjemsted for en stor del af Danmarks efterskoler, som breder sig rundt i det jyske landskab. Her finder du forskellige efterskoler med hver sit fokus, og du kan derfor vælge den efterskole, der passer lige præcis til dig.

Du kan blandt andet vælge mellem én af de mange gymnastik- og idrætsefterskoler som fx Lomborg Efterskole eller Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, hvor eleverne oplever, hvordan sammenholdet styrkes omkring den fælles interesse for springgymnastik. Er du mere musikalsk anlagt, kan du også vælge en helt unik efterskole som Orkesterefterskolen, hvor alle skolens elever udgør ét samlet og enestående orkester. Som du kan se, er der noget for enhver smag i Midtjylland.

I jagten på den rette efterskole har vi på studentum.dk forsøgt at hjælpe dig med at blive klogere på, hvor du skal tage på efterskole. Her på siden kan du finde en række efterskoler fra Midtjylland og møde nogle af deres elever, der gennem personlige portrætter fortæller om, hvorfor de har valgt at tage på efterskole, og hvad de har fået ud af deres efterskoleoplevelse.

Læs med og bliv inspireret af deres historier fra det virkelig efterskoleliv – hvem ved, måske du bliver den næste efterskoleelev i Midtjylland?

Senest opdateret: 18 dec 2019