Mød Morten fra Staby Efterskole

Morten giver dig her et indblik i hverdagen og mulighederne på Staby Efterskole. Læs med og bliv inspireret til dit valg af efterskoleophold.

Mød Morten fra Staby Efterskole

Jeg valgte Staby Efterskole, fordi det var vigtigt for mig, at jeg fandt en efterskole med nogle gode fodboldfaciliteter. Jeg har altid spillet meget fodbold, og jeg vidste, at Staby Efterskole netop havde fået en helt ny kunstgræsbane. Derudover ville jeg også gerne gå på efterskole, hvor der var mulighed for, at jeg kunne dyrke gymnastik og spring. Jeg vidste, at gymnastik og spring er en stor del af hele efterskoleånden, og derfor ville jeg gerne prøve det af. Det er en fed og anderledes måde at skabe et fællesskab, og jeg synes, at det er ret fascinerede, hvor hurtigt du kan lære det på trods af, at du måske aldrig har sprunget før. En sidste ting, som jeg også faldt for ved Staby Efterskole, var muligheden for at spille musik, da jeg altid har gået meget op i musik.

Staby er en efterskole med mange muligheder, og det kan måske godt virke forvirrende for nogle, men jeg synes også, at det er det, der gør Staby til en fantastisk efterskole. Dagene er tilrettelagt godt, og det betyder, at du har mulighed for at afprøve mange forskellige ting, uden at du føler dig stresset over det. Du kan dyrke dine hobby’er samtidig med, at du kan finde nye interesser, som du måske ikke vidste, var noget for dig.

Jeg føler altid, at jeg kan gå til lærerne, hvis jeg har brug for det, og samtidig er de rigtig gode til at give os frie hænder og bruge de faciliteter, der er på skolen. Nogle gange føles det næsten som om, at de er mine venner fremfor lærere. 

Det bedste ved at gå på Staby Efterskole er helt klart vores fællesskab. Vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden på kryds og tværs, og der er et stærkt sammenhold på hele skolen. Jeg har mødt rigtig mange nye mennesker, og jeg er helt sikker på, at jeg har fået skabt venskaber for livet.

Jeg er blevet overrasket over, hvor tæt et forhold, jeg har fået til mine lærere og de ansatte på efterskolen. Jeg føler altid, at jeg kan gå til lærerne, hvis jeg har brug for det, og samtidig er de rigtig gode til at give os frie hænder og bruge de faciliteter, der er på skolen. Nogle gange føles det næsten som om, at de er mine venner fremfor lærere. 

Er du interesseret i at gå på Staby Efterskole?

Læs mere om Staby Efterskole