Mød Magnus fra Vejstrup Efterskole

Magnus startede på Vejstrup Efterskole med tanken om, at han gerne ville udvikle sig inden for gymnastik. Læs mere om Magnus' tid på efterskolen her.

Mød Magnus fra Vejstrup Efterskole

Jeg har altid været springgymnast, men har aldrig været interesseret i konkurrencedelen af det. Springlinjen på Vejstrup Efterskole er ikke rettet mod konkurrencer, så her nyder jeg bare at dyrke sporten og blive bedre. Vi er med i en stor fællesopvisning, men det er sammen med hele skolen, og det tager jeg bare som en rigtig sjov oplevelse sammen med resten af oplevelserne på skolen.

Jeg startede på Vejstrup Efterskole med tanken om, at jeg gerne vil udvikle mig i forbindelse med gymnastikken. Jeg har gået til spring det meste af mit liv, og det har aldrig været vildt seriøst, men efter jeg er startet på efterskole, kan jeg virkelig mærke, at jeg er blevet bedre. Det er især mine spring, der er blevet større og bedre, end de var, da vi begyndte. Det er virkelig fedt at se og mærke den udvikling, jeg har været igennem.

Hvis du har en eller anden form for interesse i gymnastik, så er Vejstrup Efterskole helt sikkert noget for dig

På Vejstrup bor vi på gange, som både kan være rene pigegange eller blandede mellem drenge og piger, hvor vi bor sammen to til tre personer på værelserne. Lige da vi startede, kunne jeg godt mærke, at det var lidt grænseoverskridende at bo sammen med andre hele tiden, men nu kender vi hinanden meget bedre, og det er bare fedt at bo sammen med sine venner.

Vi skal alle på en tur i løbet af efterskoleåret, og der valgte jeg, at jeg ville til London. Her fik vi mulighed for at træne med nogle af springerne fra det britiske landshold, og vi blev trænet af landsholdets træner. Det var virkelig fedt at få lov til at prøve nogle af deres faciliteter, da det er lidt anderledes, end det er herhjemme. Og det at få lov til at prøve at træne på deres måde og sammen med dem, var noget af det bedste ved turen.

Det er altid sjovt at være på efterskolen, lige meget om man har timer, om man træner eller om man hygger og har fritid. Uanset hvad man laver, så er man altid sammen med sine venner, og det er det, der gør det så fantastisk. Det at gå på efterskole har givet mig nogle gode venskaber, og jeg kan mærke, at jeg er blevet en del af et fællesskab.

Er du interesseret i at gå på Vejstrup Efterskole?

Læs mere om Vejstrup Efterskole


Annoncer