Mød Majken fra Vesterdal Efterskole

Majken synes, at der var noget helt særligt ved Vesterdal Efterskole, hvorfor hun ikke var i tvivl om, at det var efterskolen for hende. Læs mere her.

Mød Majken fra Vesterdal Efterskole

Jeg valgte Vesterdal Efterskole, fordi jeg havde hørt rigtig meget godt om skolen fra min familie. Derfor tog jeg ud og besøgte skolen, og da jeg kom herud, kunne jeg bare mærke, at det var en rigtig dejlig og behagelig stemning, som gjorde, at jeg følte mig virkelig velkommen. Jeg havde også set andre efterskoler, men der var bare noget helt særligt over Vesterdal, og derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at det var her, at jeg skulle gå.

På Vesterdal vælger du tre forskellige årsfag, og jeg har valgt Psykologi og Filosofi, Film og Medie og Performance. Til Performance arbejder vi meget med, hvordan vi bruger vores krop, og lige nu arbejder vi fx med vores stemmeretorik. Vi lærer om, hvordan vi artikulerer eller sælger et produkt, så du virker som om, du har styr på det, du laver. Jeg valgte Performance, fordi jeg altid har tænkt meget på, hvordan jeg ser ud og fremstår over for andre, og det ville jeg gerne ændre på. Vi har en virkelig dygtig lærer, og hun er rigtig god til at få det bedste frem i os, og jeg føler allerede, at jeg er lært, at det faktisk er helt okay, at man ikke altid skal se godt ud.

Jeg har lært at åbne mig op for andre, og jeg er blevet meget bedre til at sige fra. Jeg vidste slet ikke, at jeg kunne åbne sådan op omkring mine følelser, og det har jeg ikke kunne før, jeg startede på efterskolen.

Det er rigtig fedt at gå på efterskole, men man skal også vide, at det til tider kan være hårdt, og at man bliver presset ud i nogle situationer, når man er sammen med så mange mennesker hele tiden. Jeg har fået nogle fantastiske venner, og når jeg sammenligner dem med mine venner hjemmefra, føles de her venskaber helt anderledes, fordi vi bor sammen og derfor er blevet så tætte på så kort tid. Når du starter på en efterskole, får du hurtigt en masse nye venner og et fællesskab, men det er også vigtigt, at du selv gør noget for det. Der vil altid være situationer, hvor man er lidt usikker på, hvor man skal gå hen, eller hvem man skal være sammen med, og der er det bare vigtigt, at man er åben og er god til at tilpasse sig til andre.

Lige nu glæder jeg mig allermest til, når vi skal lave musical til foråret. Jeg har glædet mig allerede, før vi startede på skolen, og jeg meldte mig endda til en musical inden, fordi jeg gerne ville have noget erfaring.

Er du interesseret i at gå på Vesterdal Efterskole?

Læs mere om Vesterdal Efterskole


Annoncer