Bliv elev på Efterskolen ved Nyborg

Drømmer du om gå på en efterskole med mange muligheder? Hos Efterskolen ved Nyborg kan du både dyrke din interesse for sport og kultur. Læs mere her.

Bliv elev på Efterskolen ved Nyborg

Vi optager omkring 160 elever fordelt på tre afdelinger. Vi har Kultur, som rummer linjerne Kunst og Worldwide, og vi har en fodboldafdeling og en basketballafdeling. Man bor på værelse med kammerater fra sin linje og hovedparten af sin undervisning er sammen med andre fra ens linje. I nogle fag er man dog blandet på tværs heraf. Vi har en masse forskellige aktiviteter – ikke mindst skiferie og musical, som samler eleverne på tværs af opdelingen i afdelinger.

Vi synes, det er en gave, at vi både har kulturlinjerne og sport. Det giver et afvekslende hverdagsliv, og det medfører et spændende møde mellem forskellige typer unge mennesker.

Mød elever fra Efterskolen ved Nyborg

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Efterskolen ved Nyborg. Her fortæller de om, hvorfor de har valgt at gå på efterskole, hvad de har fået ud af deres efterskoleophold og giver et indblik i en hverdag på Efterskolen ved Nyborg. 

Frida, Fodboldlinjen
"Man møder mennesker fra hele landet og lærer, at der findes mere end lige der, hvor man selv kommer fra."

Oscar, Fodboldlinjen
"Jeg har altid gået meget op i fodbold, og jeg valgte derfor EVN, fordi de er kendt for deres fodboldlinje."

Rebekka, Worldwide-linjen
"Du får hurtigt nye venner, og det er fedt at møde andre med samme interesser som dig selv."

Theodor, Basketlinjen
"Jeg kan klart anbefale at tage på EVN - der er et stærkt fællesskab, god træning og mange søde mennesker."


Annoncer