Bliv professionel pilot og gør karriere i skyerne

Drømmer du om en karriere som professionel pilot, hvor hver dag byder på nye spændende mennesker og destinationer? Læs vores Q&A og hør hvorfor pilot uddannelsen er helt særlig

Drømmer du om en karriere med frihedsfølelse, afveksling og den smukkeste udsigt fra din siddeplads? Med en uddannelse som professionel pilot vil du få lov at være i et evigt spændende arbejdsmiljø, hvor du samtidig får mulighed for at opleve diverse unikke destinationer. 

Jobbet som pilot er nemlig yderst afvekslende, og du vil skulle flyve til én destination den ene dag og en anden den næste. Samtidig er der stor mangel på piloter over hele verden. Det betyder, at du - med en uddannelse fra Center Air Pilot Academy - har gode muligheder for at gøre karriere både i Danmark og internationalt.

Læs om pilot uddannelsen her

Q&A med en nyuddannet pilot

Sophie Malig er for nyligt blevet uddannet pilot fra Center Air Pilot Academy og har nu fået job som pilot i Tyskland. Sophie har altid elsket at rejse, og da tanken om at blive pilot en dag ramte hende hang den ved.

Vi har mødt hende til en kort Q&A, hvor hun fortæller om, hvorfor hun netop valgte den uddannelse og Center Air Pilot Academy, ligesom hun også kommer ind på det at være kvinde i et mandefag. 

Hvorfor valgte du at blive pilot?

"Jobbet som pilot er for mig et drømmejob: Du får lov til at rejse verden rundt, og så giver flyets bedste plads dig den ultimative udsigt. Hver dag er en ny dag - nye destinationer, nye mennesker, nye udfordringer og nye oplevelser. Også er der intet, der slår følelsen af take-off!"

Hvordan er det at være kvinde i et mandefag?

"Pilotfaget er uden tvivl et mandsdomineret fag. Jeg har dog aldrig set nogen grund til at kvinder skulle være hverken dårligere eller bedre til at flyve. Så det at være kvindelig pilot er egentlig bare at være pilot med en masse mandlige kollegaer."

Hvorfor valgte du at uddanne dig hos CAPA?

"Center Air Pilot Academy er Skandinaviens største flyve skole med et rigtig flot ry og nogle fantastiske instruktører. Mange af dem har livslang erfaring fra pilotverdenen, så du kan virkelig drage nytte af deres mange, spændende historier. Desuden får du et udvidet slutkursus, APS-MCC, som virkelig gør, at du føler dig klar til at gå i gang med din karriere i skyerne."

Hvilke råd har du til en kommende pilot? 

"Mit allerbedste råd vil være at tage kontakt til en pilot, der der kan fortælle dig om alle fordele og ulemper ved jobbet og faget. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål. Du kan finde mig på Instagram: @sophiemalig. Når du er sikker på, at du vil være pilot, så vil jeg bare sige: Go for it!"

Hvad er det smukkeste du har set fra cockpittet?

"Det allersmukkeste syn er altid, når jeg flyver over mit barndomshjem."

Er du blevet overbevist om at uddannelsen til pilot er den rigtige for dig? Så kontakt endelig Sophie for flere gode råd eller få mere information om uddannelsen hos Center Air Pilot Academy nedenfor. 

Læs mere om pilot uddannelsen her


Annoncer