Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Lektiehjælp kan være lige præcis dét, den enkelte studerende har brug for. Undervisning og lektiehjælp, der er skræddersyet den enkelte, kan give et boost i motivation, faglighed og ikke mindst faglig selvtillid. Dette kan have en stor indvirkning på dine karakterer, din tro på dig selv og dine drømme for fremtiden.

Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Lektiehjælp kan være lige præcis dét, den enkelte studerende har brug for. Undervisning og lektiehjælp, der er skræddersyet den enkelte, kan give et boost i motivation, faglighed og ikke mindst faglig selvtillid. Dette kan have en stor indvirkning på dine karakterer, din tro på dig selv og dine drømme for fremtiden. Men hvorfor? Få svaret her.


Flere og flere tyer til lektiehjælp i både grundskolen og folkeskolen - og med god grund. Særligt hvis man spørger Hasan El Youssef, der er en af stifterne bag TopTutors. TopTutors hjælper elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor. Dette gør de gennem online skræddersyet lektiehjælp og nøje udvalgte tutors. 

Hasan fortæller os, at der er stor efterspørgsel på netop lektiehjælp, og netop det billede tegner en analyse fra tænketanken Cevea også. Analysen viser tendensen til brug af privat lektiehjælp i grundskolen i Danmark, og her viser analysen faktisk, at I Danmark har omkring hver tolvte elev i 4. til 10. klasse fået privat lektiehjælp i løbet af deres skoletid. Årsagerne til valget omkring privat lektiehjælp er meget forskellige, hvilket også er Hasan El Youssefs oplevelse. Analysen fra Cevea viser nemlig, at de fleste forældre, som har betalt for privat lektiehjælp, har gjort det, for at deres barn skal blive bedre til et eller flere fag eller få bedre trivsel, mens andre har gjort det som et supplement, fordi deres barn har svært ved at følge med i skolen. 

Stor efterspørgsel på lektiehjælp i Danmark

Det er som nævnt også den oplevelse, de har hos TopTutors: "Vi oplever en stor efterspørgsel på vores ydelse på tværs af hele landet. Det kan være af mange forskellige årsager. Vi hjælper familier og elever, der er interesserede i et længere forløb, hvor eleven/barnet kan udvikle sig over nogle måneder. Det er både de elever, der er faldet bagud, men det er også de elever, der har et ønske om at forbedre sig, udvikle sig og dygtiggøre sig. Det er derfor meget forskelligt, hvilke henvendelser vi får fra forældre, der leder efter lektiehjælp til deres barn," forklarer Hasan El Youssef og supplerer med et par eksempler:

"Vi har et eksempel på en elev, der i starten af forløbet lå under gennemsnittet i forhold til karakterer. Eleven havde så én af vores tutorer tilknyttet i et års tid, og da vi afsluttede forløbet var eleven faktisk den dygtigste i klassen til matematik. Vi har også haft en elev igennem, der var bange for, at han ikke kunne starte i gymnasiet, da hans karakterer i matematik ikke levede op til kravene. I starten af hans forløb her hos os lå han cirka til et 4-tal, og da tiden kom til, at han skulle søge ind på gymnasiet, var historien en helt anden - her lå han nemlig på rene 12-taller i matematik."

TopTutors har udelukkende valgt at fokusere på online lektiehjælp. Dette skyldes, at man på den måde er sikret at få en tutor, der passer til ens behov. Man er altså sikret den bedst mulige undervisning, og ikke bare den tutor, der er tættest på rent geografisk. Derudover åbner det desuden også op for den mulighed, at en elev på for eksempel Bornholm eller i Udkantsdanmark får bedre forudsætninger og muligheder for relevant lektiehjælp og den hjælp, de rent faktisk har brug for, hvorimod de med gammeldags lektiehjælp muligvis har været lidt mere begrænsede. Dette fokus har givet TopTutors mulighed for at hjælpe mere end 300 elever i hele landet, ved hjælp af deres mere end 250 certificerede tutors.

Vi går ikke på kompromis - vi håndplukker kun de bedste

Selvom der er tale om et online forløb, skal du ikke være nervøs for kvaliteten af den hjælp du eller dit barn får. Det har TopTutors nemlig sørget for ved at stille høje krav til deres tutors. For eksempel stiller TopTutors høje krav til deres kommende tutors' karakterer. Blandt andet er det et krav at man har fået 10 eller 12 i de fag, man ønsker at undervise i. Derudover skal man igennem en screeningsproces, hvor blandt andet faglighed og pædagogiske evner testes. Hos TopTutors er de nemlig klar over, at det er et stort ansvar at undervise børn, så der bliver ikke slækket på kravene til deres tutors. 

Det er endvidere vigtigt for TopTutors at eleven er tilfreds med lektiehjælpen, og her spiller tutoren jo en afgørende rolle. Derfor bruger fageksperterne hos TopTutors også god tid på at analysere den enkelte elevs undervisningsbehov og finde en tutor, der matcher disse behov samt eleven perfekt. Og bare rolig - skulle det ske, at kemien ikke er 100% perfekt mellem elev og tutor, så har TopTutors 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at TopTutors står klar til at finde et nyt match.

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer