Vis studentum.dk som: Mobile
Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Lektiehjælp kan være lige præcis dét, den enkelte studerende har brug for. Undervisning og lektiehjælp, der er skræddersyet den enkelte, kan give et boost i motivation, faglighed og ikke mindst faglig selvtillid. Dette kan have en stor indvirkning på dine karakterer, din tro på dig selv og dine drømme for fremtiden. Men hvorfor? Få svaret her.


Flere og flere tyer til lektiehjælp i både grundskolen og folkeskolen - og med god grund. Særligt hvis man spørger Hasan El Youssef, der er en af stifterne bag TopTutors. TopTutors hjælper elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor. Dette gør de gennem online skræddersyet lektiehjælp og nøje udvalgte tutors. 

Hasan fortæller os, at der er stor efterspørgsel på netop lektiehjælp, og netop det billede tegner en analyse fra tænketanken Cevea også. Analysen viser tendensen til brug af privat lektiehjælp i grundskolen i Danmark, og her viser analysen faktisk, at I Danmark har omkring hver tolvte elev i 4. til 10. klasse fået privat lektiehjælp i løbet af deres skoletid. Årsagerne til valget omkring privat lektiehjælp er meget forskellige, hvilket også er Hasan El Youssefs oplevelse. Analysen fra Cevea viser nemlig, at de fleste forældre, som har betalt for privat lektiehjælp, har gjort det, for at deres barn skal blive bedre til et eller flere fag eller få bedre trivsel, mens andre har gjort det som et supplement, fordi deres barn har svært ved at følge med i skolen. 

Stor efterspørgsel på lektiehjælp i Danmark

Det er som nævnt også den oplevelse, de har hos TopTutors: "Vi oplever en stor efterspørgsel på vores ydelse på tværs af hele landet. Det kan være af mange forskellige årsager. Vi hjælper familier og elever, der er interesserede i et længere forløb, hvor eleven/barnet kan udvikle sig over nogle måneder. Det er både de elever, der er faldet bagud, men det er også de elever, der har et ønske om at forbedre sig, udvikle sig og dygtiggøre sig. Det er derfor meget forskelligt, hvilke henvendelser vi får fra forældre, der leder efter lektiehjælp til deres barn," forklarer Hasan El Youssef og supplerer med et par eksempler:

"Vi har et eksempel på en elev, der i starten af forløbet lå under gennemsnittet i forhold til karakterer. Eleven havde så én af vores tutorer tilknyttet i et års tid, og da vi afsluttede forløbet var eleven faktisk den dygtigste i klassen til matematik. Vi har også haft en elev igennem, der var bange for, at han ikke kunne starte i gymnasiet, da hans karakterer i matematik ikke levede op til kravene. I starten af hans forløb her hos os lå han cirka til et 4-tal, og da tiden kom til, at han skulle søge ind på gymnasiet, var historien en helt anden - her lå han nemlig på rene 12-taller i matematik."

TopTutors har udelukkende valgt at fokusere på online lektiehjælp. Dette skyldes, at man på den måde er sikret at få en tutor, der passer til ens behov. Man er altså sikret den bedst mulige undervisning, og ikke bare den tutor, der er tættest på rent geografisk. Derudover åbner det desuden også op for den mulighed, at en elev på for eksempel Bornholm eller i Udkantsdanmark får bedre forudsætninger og muligheder for relevant lektiehjælp og den hjælp, de rent faktisk har brug for, hvorimod de med gammeldags lektiehjælp muligvis har været lidt mere begrænsede. Dette fokus har givet TopTutors mulighed for at hjælpe mere end 300 elever i hele landet, ved hjælp af deres mere end 250 certificerede tutors.

Vi går ikke på kompromis - vi håndplukker kun de bedste

Selvom der er tale om et online forløb, skal du ikke være nervøs for kvaliteten af den hjælp du eller dit barn får. Det har TopTutors nemlig sørget for ved at stille høje krav til deres tutors. For eksempel stiller TopTutors høje krav til deres kommende tutors' karakterer. Blandt andet er det et krav at man har fået 10 eller 12 i de fag, man ønsker at undervise i. Derudover skal man igennem en screeningsproces, hvor blandt andet faglighed og pædagogiske evner testes. Hos TopTutors er de nemlig klar over, at det er et stort ansvar at undervise børn, så der bliver ikke slækket på kravene til deres tutors. 

Det er endvidere vigtigt for TopTutors at eleven er tilfreds med lektiehjælpen, og her spiller tutoren jo en afgørende rolle. Derfor bruger fageksperterne hos TopTutors også god tid på at analysere den enkelte elevs undervisningsbehov og finde en tutor, der matcher disse behov samt eleven perfekt. Og bare rolig - skulle det ske, at kemien ikke er 100% perfekt mellem elev og tutor, så har TopTutors 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at TopTutors står klar til at finde et nyt match.

Senest opdateret: 24 aug 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 13-07-2022

Tvivler du på dit studie?

Er du startet på et studie, men er kommet i tvivl, om det er det rette for dig? Mange tvivler indimellem på deres valg af studie, men der er nogle ting du bør overveje før du dropper ud.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

5 gode råd: Sådan håndterer du din stress

Studielivet er lig med et studiegruppe, projektarbejder og deadlines i et væk. I denne guide giver studentum.dk dig 5 gode råd til, hvad du skal være opmærksom på og hvordan du lærer at håndtere stress i dit studieliv. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan holder du dig motiveret under Covid-19

Covid-19 har påvirket vores hverdag på mange måder, og det kan være meget frustrerende. Få nogle gode råd til at holde motivationen oppe lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Studiestress? Her er 3 ting, der kan hjælpe dig

Stress under studiet er noget de fleste har oplevet, men hvad kan du gøre for at afkoble? Man kan faktisk gøre meget selv for at stresse mindre og få mere overskud i hverdagen. Se med her.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Sådan får du balance i dit (studie)liv

At finde balancen i sit studieliv kan være en udfordring. For hvor starter man egentlig, og hvad skal fylde i dit liv? Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Fra gymnasiet til universitetet med succes

Studiestart nærmer sig, og sommerfuglene flagrer rundt i maven. Læs med og få 4 gode råd til at tage springet fra at være elev på en ungdomsuddannelse til studerende på en videregående uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

3 trin: Sådan kommer du godt fra studiestart

Det kan være en stor omvæltning at starte ny uddannelse efter sommerferien. Måske er du nervøs for at starte på dit nye studie? Bare rolig. Vi giver dig her 3 tips til at komme godt fra studiestart.

Læs mere
Sidst opdateret 10-08-2022

9 studietips: De studerendes guide til studiestart

Du har sikkert en masse spørgsmål omkring studiestart. For eksempel omkring studiebøger, studierabat og pensumplaner. Vi har samlet 9 stærke studietips fra erfarne studerende i denne guide.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Thomas Pape om 'Det gode studieliv'

Hvordan skaber du de bedste forudsætninger for et sundt og godt studieliv. Stresscoach, Thomas Pape, giver dig her sine bedste råd til, hvordan du får din nye hverdag til at hænge sammen. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Ny i byen - tips & tricks til dit nye studieliv

Er du flyttet til en ny by for at studere? Find tips & ideer lige her, til at blive bedre bekendt med din nye by og dit nye studie, og hvordan du opbygger et nyt netværk på en naturlig måde.

Læs mere
Sidst opdateret 01-06-2022

Studiebyguide - oversigt

Står du overfor et valg om, hvilken studieby du skal studere i, men har du ingen anelse om, hvad du skal vælge? Klik dig igennem vores studiebyguide her og få inspiration til din kommende studieby.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Derfor skal du deltage i Case Competitions

Fordelene er mange ved at deltage i Case Competitions. Her kan du læse mere om, hvad du kan få ud af deltage i Case Competitions og blive klogere på, hvorfor du bør overveje at tilmelde dig. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

3 gode råd til valg af højskole

Overvejer du at tage på højskole, men er vildt meget i tvivl om, hvilken højskole du skal vælge? Mød tre højskoleelever, og hør om deres valg lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

5 gode råd: Sådan styrker du din trivsel på studiet

Som studerende kan du møde mistrivsel og stress. Her kan du læse vores 5 gode råd, som kan være med til at styrke din mentale trivsel og velvære under studietiden. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Blev du ikke optaget på din drømmeuddannelse?

Er du ikke kommet igennem nåleøjet og blevet optaget på din drømmeuddannelse? Her kan du møde andre, der heller ikke blev optaget på deres drømmeuddannelse og læse deres historier.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

5 studieteknikker til eksamenslæsningen

Som gymnasieelev i 3.g begynder sommerens eksamener måske allerede nu at spøge i hovedet. Læs vores fem studieteknikker til eksamenslæsningen lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan får vi flere piger ind på erhvervsskolerne

Kønsfordelingen på erhvervsskolerne er stadig skæv. Vi har her hos studentum.dk spurgt tre eksperter, om hvordan vi får flere piger ind på erhvervsskolerne.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Sådan får du dit første studiejob

Mangler du nogle skarpe tips og tricks til, hvordan du får dit første studiejob? Vi har snakket med fire studerende, der har knækket koden. Læs mere her. 

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Når du flytter hjemmefra til studiestart

Flyver du fra reden til studiestart? Vi har samlet 5 gode råd, så du får styr på alt det praktiske og din studieøkonomi fra starten og har overskud og mod på livet som studerende.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Din vejviser til verdens bedste studiebyer

Drømmer du om at studere i Byernes By, The Big Apple eller Down Under? Her får du indblik i, hvilke studiebyer i verden der er blandt de bedste. Se listen for bedste studiebyer i verden anno 2015 her.

Læs mere