Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Få skræddersyet lektiehjælp og nå dine mål

Lektiehjælp kan være lige præcis dét, den enkelte studerende har brug for. Undervisning og lektiehjælp, der er skræddersyet den enkelte, kan give et boost i motivation, faglighed og ikke mindst faglig selvtillid. Dette kan have en stor indvirkning på dine karakterer, din tro på dig selv og dine drømme for fremtiden. Men hvorfor? Få svaret her.


Flere og flere tyer til lektiehjælp i både grundskolen og folkeskolen - og med god grund. Særligt hvis man spørger Hasan El Youssef, der er en af stifterne bag TopTutors. TopTutors hjælper elever i hele Danmark til at opnå deres fulde potentiale - uanset hvor de bor. Dette gør de gennem online skræddersyet lektiehjælp og nøje udvalgte tutors. 

Hasan fortæller os, at der er stor efterspørgsel på netop lektiehjælp, og netop det billede tegner en analyse fra tænketanken Cevea også. Analysen viser tendensen til brug af privat lektiehjælp i grundskolen i Danmark, og her viser analysen faktisk, at I Danmark har omkring hver tolvte elev i 4. til 10. klasse fået privat lektiehjælp i løbet af deres skoletid. Årsagerne til valget omkring privat lektiehjælp er meget forskellige, hvilket også er Hasan El Youssefs oplevelse. Analysen fra Cevea viser nemlig, at de fleste forældre, som har betalt for privat lektiehjælp, har gjort det, for at deres barn skal blive bedre til et eller flere fag eller få bedre trivsel, mens andre har gjort det som et supplement, fordi deres barn har svært ved at følge med i skolen. 

Stor efterspørgsel på lektiehjælp i Danmark

Det er som nævnt også den oplevelse, de har hos TopTutors: "Vi oplever en stor efterspørgsel på vores ydelse på tværs af hele landet. Det kan være af mange forskellige årsager. Vi hjælper familier og elever, der er interesserede i et længere forløb, hvor eleven/barnet kan udvikle sig over nogle måneder. Det er både de elever, der er faldet bagud, men det er også de elever, der har et ønske om at forbedre sig, udvikle sig og dygtiggøre sig. Det er derfor meget forskelligt, hvilke henvendelser vi får fra forældre, der leder efter lektiehjælp til deres barn," forklarer Hasan El Youssef og supplerer med et par eksempler:

"Vi har et eksempel på en elev, der i starten af forløbet lå under gennemsnittet i forhold til karakterer. Eleven havde så én af vores tutorer tilknyttet i et års tid, og da vi afsluttede forløbet var eleven faktisk den dygtigste i klassen til matematik. Vi har også haft en elev igennem, der var bange for, at han ikke kunne starte i gymnasiet, da hans karakterer i matematik ikke levede op til kravene. I starten af hans forløb her hos os lå han cirka til et 4-tal, og da tiden kom til, at han skulle søge ind på gymnasiet, var historien en helt anden - her lå han nemlig på rene 12-taller i matematik."

TopTutors har udelukkende valgt at fokusere på online lektiehjælp. Dette skyldes, at man på den måde er sikret at få en tutor, der passer til ens behov. Man er altså sikret den bedst mulige undervisning, og ikke bare den tutor, der er tættest på rent geografisk. Derudover åbner det desuden også op for den mulighed, at en elev på for eksempel Bornholm eller i Udkantsdanmark får bedre forudsætninger og muligheder for relevant lektiehjælp og den hjælp, de rent faktisk har brug for, hvorimod de med gammeldags lektiehjælp muligvis har været lidt mere begrænsede. Dette fokus har givet TopTutors mulighed for at hjælpe mere end 300 elever i hele landet, ved hjælp af deres mere end 250 certificerede tutors.

Vi går ikke på kompromis - vi håndplukker kun de bedste

Selvom der er tale om et online forløb, skal du ikke være nervøs for kvaliteten af den hjælp du eller dit barn får. Det har TopTutors nemlig sørget for ved at stille høje krav til deres tutors. For eksempel stiller TopTutors høje krav til deres kommende tutors' karakterer. Blandt andet er det et krav at man har fået 10 eller 12 i de fag, man ønsker at undervise i. Derudover skal man igennem en screeningsproces, hvor blandt andet faglighed og pædagogiske evner testes. Hos TopTutors er de nemlig klar over, at det er et stort ansvar at undervise børn, så der bliver ikke slækket på kravene til deres tutors. 

Det er endvidere vigtigt for TopTutors at eleven er tilfreds med lektiehjælpen, og her spiller tutoren jo en afgørende rolle. Derfor bruger fageksperterne hos TopTutors også god tid på at analysere den enkelte elevs undervisningsbehov og finde en tutor, der matcher disse behov samt eleven perfekt. Og bare rolig - skulle det ske, at kemien ikke er 100% perfekt mellem elev og tutor, så har TopTutors 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at TopTutors står klar til at finde et nyt match.

Senest opdateret: 17 okt 2022
Michelle Hjorth
Digital Content Editor

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 09-06-2022

Guide til den gode eksamen

Eksamen! Det er det ord, der kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste. Helt forståeligt, men læs med her, hvor du her en guide til, hvordan du kan gå til eksamen med succes.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

6 gode råd: Sådan får du luksusmad på SU budget

Er der langt til de lækre bøffer med rødvin, når dine faste månedlige udgifter er betalt? Så bør du læse med her. Vi giver dig 6 gode råd til, hvordan du får overskud på kontoen og mere lækker mad i køleskabet!

Læs mere
Sidst opdateret 25-05-2022

Erasmus Plus udveksling - Åbn døre til din fremtid

Drømmer du om at opleve en anden kultur, styrke dine sprogkompetencer og møde nye mennesker? Vil du have international erfaring på dit CV, der stiller dig stærkere på fremtidens arbejdsmarked? Erasmus Plus bringer dit udlandseventyr et skridt nærmere.

Læs mere
Sidst opdateret 15-07-2022

Sådan får du mere ud af undervisningen på dit studie

Skal du til at starte på en videregående uddannelse, og har du tænkt over hvilke krav du møder på en universitetsuddannelse? Læs hvordan du får mest muligt ud af undervisningen på dit nye studie her.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Sådan vælger du den rette kandidatuddannelse

Er du færdig, eller bliver du snart færdig med din bacheloruddannelse? Så går du måske og overvejer at søge ind på kandidatuddannelse? Vi giver dig her 7 steps til, hvordan du vælger den rette kandidatuddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Når du flytter hjemmefra til studiestart

Flyver du fra reden til studiestart? Vi har samlet 5 gode råd, så du får styr på alt det praktiske og din studieøkonomi fra starten og har overskud og mod på livet som studerende.

Læs mere
Sidst opdateret 06-06-2022

Sådan håndterer du eksamensangst

Eksamensangst kommer i mange afskygninger. Nogle gange går klappen ned, mens det andre gange handler om for høje ambitioner. Få her en række redskaber til, hvordan du bedst kommer angsten til livs. 

Læs mere
Sidst opdateret 15-07-2022

Guide: Sådan bruger du APA-kildehenvisning

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af kildehenvisninger i en akademisk opgave! Vi har lavet en guide til kildehenvisningssystemet APA, så du nemt kan referere til dine kilder og dermed aflevere en korrekt og fyldestgørende litteraturliste.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Ny i byen - tips & tricks til dit nye studieliv

Er du flyttet til en ny by for at studere? Find tips & ideer lige her, til at blive bedre bekendt med din nye by og dit nye studie, og hvordan du opbygger et nyt netværk på en naturlig måde.

Læs mere
Sidst opdateret 13-07-2022

Derfor bør du tage din praktik i udlandet

Rejs til fjerne himmelstrøg og få praktisk erfaring på din uddannelse samtidig. I artiklen her møder du fire tidligere udlandspraktikanter, som alle er enige om én ting: Tag afsted og få en oplevelse for livet!

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

4 studerende: Derfor bør du tage i praktik

Gør teori til praksis og få erfaring på dit CV. Gør som Caroline, Laura, Thilde og Jonas og tag i praktik under din uddannelse. Læs om deres oplevelser med et praktikophold her. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Studiestress? Her er 3 ting, der kan hjælpe dig

Stress under studiet er noget de fleste har oplevet, men hvad kan du gøre for at afkoble? Man kan faktisk gøre meget selv for at stresse mindre og få mere overskud i hverdagen. Se med her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan får vi flere piger ind på erhvervsskolerne

Kønsfordelingen på erhvervsskolerne er stadig skæv. Vi har her hos studentum.dk spurgt tre eksperter, om hvordan vi får flere piger ind på erhvervsskolerne.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

21st century skills - fremtidens færdigheder

Måske du overvejer, hvilke færdigheder der bliver vigtigst i fremtiden? Det er her 21st century skills kommer på banen. Men hvad består disse færdigheder og kompetencer egentlig af?

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

3 gode råd til valg af højskole

Overvejer du at tage på højskole, men er vildt meget i tvivl om, hvilken højskole du skal vælge? Mød tre højskoleelever, og hør om deres valg lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

4 funktioner i Excel som alle studerende vil elske

Excel er et fantastisk program! Med nogle få smarte og simple funktioner, så kan du faktisk få rigtig meget ud af programmet uden at bruge lang tid på at sætte dig ind i det. Se selv her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Den ultimative guide til case competitions for studerende

Er du studerende, og drømmer du om at få noget hands-on erfaring og netværk indenfor din branche? Så er en case competition måske lige netop det der skal til. Udforsk mulighederne her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

7 gode grunde til, at du skal være frivillig

Vil du være med til at gøre en forskel for andre? Så er et frivilligt arbejde måske noget for dig. Vi har her samlet 7 gode grunde til at være frivillig.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan holder du dig motiveret under Covid-19

Covid-19 har påvirket vores hverdag på mange måder, og det kan være meget frustrerende. Få nogle gode råd til at holde motivationen oppe lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

8 ting du kan overveje inden du vælger din karrierevej

Der findes mange spørgsmål i forbindelse med valg af karriere. Derfor har vi samlet 8 ting, du kan tage til overvejelse, når du skal finde din karrierevej.

Læs mere