Filtrer efter
Studieretning
Videregående uddannelse
Aalborg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 169
1
2
3
4
...
9
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Videregående uddannelse i Aalborg

Tag en videregående uddannelse i Aalborg og studér i en af de mest populære studiebyer med et sprudlende byliv!

Ønsker du at tage din videregående uddannelse i en by, der er eftertragtet for deres sprudlende byliv samt gode studiejobs? Vil du studere i en by, der er Danmarks 2.bedste studieby? Ønsker du, at din fremtidige studieby har gode muligheder for bolig for studerende? Så er Aalborg måske den helt rigtige studieby for dig! Læs mere her.

Hvad er en videregående uddannelse?

Der findes rigtig mange forskellige videregående uddannelser, og en videregående uddannelse er en heltids- eller deltidsuddannelse, der bygger oven på en erhvervsfaglig eller en gymnasial uddannelse. På en videregående uddannelse vil der typisk indgå teoretiske tilgange og perspektiver, som er en obligatorisk del af pensum. På nogle videregående uddannelse vil der også ofte være indlagt obligatoriske eller frivillige praktikperioder - dette er særligt gældende på de korte eller mellemlange videregående uddannelser. 

Videregående uddannelser opdeles, i Danmark, ud fra korte-, mellemlange- og lange videregående uddannelser. En kort videregående uddannelse tager typisk mellem 2-2½ år, og omfatter b.la. erhvervsakademiuddannelser. En mellemlang videregående uddannelse tager typisk mellem 3-4 år, og omfatter professionsbachelorer. En lang videregående uddannelse tager typisk mellem 5-6 år, og omfatter universitetsstudier. 

Hvilke fordele er der ved at studere i Aalborg? 

Aalborg er Danmarks 2.bedste studieby, og scorer højt på parametre som fx byliv, studiejobs og bomuligheder. Prioriterer du nogle af disse parametre højt på din liste, når du skal vælge en studieby, så er Aalborg måske det rigtige studievalg for dig! For rigtig mange studerende er det vigtigt at få muligheden for at få et relevant studiejob ved siden af studiet, og dette er der mulighed for i Aalborg. Flere af uddannelsesinstitutionerne i Aalborg har nemlig tiltag som bl.a. praktikforløb og samarbejsprojekter med erhvervslivet, som også er med til at skabe sammenhæng mellem universiteterne og mulige studiejobs. Dette medfører også, at der skabes en god overgang fra studie til arbejdsmarkedet, når man som studerende bliver færdiguddannet. Er det samtidigt vigtigt for dig, at din studieby har et sprudlende og pulserende byliv? Så er Aalborg også en mulig studieby for dig! I Aalborg findes nemlig hele 281 caféer, barer og restauranter, der fungerer som et samlingspunkt for de studerende i hverdagen. Der er både skønne resturanter, gode læsespots i bybilledet og den famøse party street: Jomfru Ane Gade, hvor der kan festes til langt ud på natten.

For mange studerende, som skal flytte til en ny by for at studere, er gode og nemme bomuligheder rigtig vigtig. I Aalborg er der god mulighed for bomuligheder, da de har garanteret alle tilflyttende studerende tag over hovedet under et halvt år efter deres tilflytning til byen.

Hvor kan jeg finde videregående uddannelser henne?

Der findes, som nævnt tidligere, et hav af forskellige videregående uddannelser i Aalborg, og derfor kan det også være svært at finde den uddannelse, som passer perfekt til dig. For at gøre denne proces lidt nemmere for dig, har vi øverst på denne side samlet en masse forskellige videregående uddannelser, som måske er noget for dig. 

Herudover findes der også mange forskellige uddannelsesrelateret events, åbent hus på uddannelsesstederne og studievejledere, som kan hjælpe dig med at finde din drømmeuddannelse. Det kan også være en hjælp at få et objektivt syn på uddannelserne, hvor man ikke blot hører om en uddannelse fra udbydere, men man i stedet hører det fra tidligere studerende. På denne måde, kan man få et godt indblik i uddannelsens opbygning, læsemængde og studiemiljø.