Professionsbachelor

Finans­bachelor

Erhvervsakademi Dania, i Silkeborg
Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge Erhvervsakademi Dania?

25.197kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

3,5/5* - Fagligt miljø

3,8/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Om uddannelsen

Finans­bachelor

Som studerende på finansbacheloruddannelsen opnår du en solid forståelse for økonomi og virksomhedsdrift. Denne viden kan du anvende til at løse komplekse opgaver inden for rådgivning, salg og konsulentarbejde, primært inden for områder som bank, realkredit, forsikring, ejendomshandel, ejendomsadministration, revision og økonomistyring.

Vil du være specialiseret rådgiver i den finansielle verden? Uddannelsen som finansbachelor giver dig en specialiseret og grundig viden om økonomiske og juridiske forhold inden for den finansielle sektor.

Som uddannet vil du primært blive ansat som specialiseret rådgiver i forskellige finansielle virksomheder som fx banker, revisionsselskaber, forsikringsselskaber, ejendomsmæglerkæder, investeringsforeninger og realkreditinstitutter.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Erhvervsakademi Dania
Minervavej 63
8960 Randers SØ

Erhvervsakademi Dania

På Erhvervsakademi Dania kan du læse din uddannelse inden for en række forskellige områder. Vores uddannelser spænder bredt, og du kan læse en uddannelse, der retter sig mod både humanistiske, samfundsfaglige og mere naturvidenskabelige interesser. Du finder blandt andet uddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret