Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
 

uddannelse i japan

Bliv studerende i Japan

Japan er en øgruppe placeret i Østasien. Japan består først om fremmest af hovedøerne Honshu, Shikoku, Kyushu og Hokkaido, og dertil hører omkring 7.000 mindre øer. Japans hovedstad er Tokyo hvilket, med sine 37 mio indbyggere, er verdens største by. En stor del af Japan består af bjerge. 100 km vest for Tokyo finder du landet højeste og yderst hellige bjerg ”Fujiyama” som må siges at være et nationalt symbol. I Japan vil du opleve en kultur der byder på alt fra industri, højteknologiske byer og gastronomi til gamle østlige traditioner, rismarker, landskaber, historie og buddistiske templer.

Studie i Japan

De seneste 10 år har Japan i den grad tiltrukket studerende fra vesten. Det betyder at der er et stigende antal uddannelsesinstitutioner, der tilbyder undervisning på engelsk – du skal altså ikke bekymdre dig om ikke at kunne snakke Japansk. Der er til gengæld rig mulighed for, at du kan lære Japansk i løbet af dit studieforløb. Niveauet på de Japanske universiteter er generelt højt, hvorfor du er sikker på at få en masse værdifuld viden med i bagagen, som vil gavne dig når du senere skal i job.

I Japan har du muligheden for at studere på følgende niveauer:

  • Study Abroad (1-2 semestre som en del af din bachelor)
  • Bachelor
  • Kandidat
  • Ph.d.

Kravene til ansøgningen på de forskellige uddannelsesinstitutioner fastsættes af de enkelte skoler. Det er derfor en god idé at du henvender dig, til den uddannelsesinstitution du ønsker at søge optagelse på, et år forud for din ansøgning.

Et studieår i Japan består typisk af to semester, der som regel vil løbe fra april til marts.

Boligmuligheder for internationale studerende i Japan

Som studerende i Japan har du mulighed for at bo på flere forskellige måder. For det første kan du vælge at bo på kollegie. Nogle af skolerne har endda deres egne kollegier, som du har mulighed for at leje dig ind på. Er du ikke til kollegie, har du naturligvis også mulighed for selv at finde en lejlighed til fremleje. Priserne på lejligheder afhænger, ligesom vi kender det fra Danmark, af hvor tæt på vil bo på centrum. Du kan dog forvente en husleje på mellem 2.500 og 4.000 danske kroner.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Japan
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9