Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Japansk i Tokyo

EF Education First
Fra 2 uger og op til 52 uger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Tokyo

Video

   

Om uddannelsen

Lær japansk midt i Tokyo

Lær japansk i centrum af dynamiske Tokyo

Rejs på sprogskole i Japan med EF og oplev en af verdens mest energiske og fascinerende storbyer på nært hold. Begynd på dit japansk kursus på en hvilken som helst mandag året rundt og lær japansk midt i det populære Shibuya Station område i Tokyo.

Kom på sprogskole i Japan med EFJapan er kontrasternes land. Her møder højteknologiske byområder, enestående natur og stolte traditioner hinanden i en lille ø-nation, hvor højhastighedstog binder byer, strande og bjerge sammen.

Tag et japansk kursus med garanterede resultater

Hvad enten du drømmer om at lære japansk flydende, eller du blot vil snuse til sproget, er du sikker på at nå dit mål, når du rejser på sprogskole i Japan med EF. Du får nemlig et japansk kursus, der bygger på en innovativ undervisningmetode, der tager afsæt i dit niveau og kombinerer:

  • Klasseundervisning og interaktive værktøjer
  • Undervisning i japansk kultur, historie og film

Det personliserede japansk kursus udfordrer dig, og giver dig mulighed for at stige et niveau efter blot seks uger på sprogskolen, og du kan være afsted fra 2 til 52 uger.

Mød venner fra hele verden og oplev Japan

Sprogskolen i Japan ligger centralt i Tokyo. Her lærer du japansk i indbydende og moderne lokaler med udsigt til det karakteristiske Fuji bjerg. Du følger dit japansk kursus sammen med andre unge fra hele verden, der ligesom du er nysgerrig efter at lære sproget og opleve landet.

Inden for en kort afstand fra skolen har I alt, hvad I skal bruge i form af caféer, restauranter, butikker og stormagasiner. Med et veludbygget netværk af offentlige transportmuligheder og cykelstier i Tokyo, er der ikke langt til de store oplevelser for dig og dine nye venner. 

Rejs på sprogskole i Japan med EF og lær japansk på et niveau, der passer dig. Udfyld formularen nedenfor og hør mere om dit japansk kursus!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau. Nogle af vores kurser er specielt rettede mod en bestemt aldersklasse. Dette kan du læse meget mere om ved at besøge vores hjemmeside.

Indkvartering

Når du tager på sprogskole i Japan kan du vælge mellem to forskellige former for indkvartering. Lær japansk og oplev kulturen indefra ved at bo ved en nøje udvalgt værtsfamilie, der taler sproget flydende. Du kan også bo i hjertet af Tokyo sammen med andre sprogskoleelever på Comfort Tama Plaza. Her bor du på dobbeltværelse med fælles badeværelse og mulighed for at lave mad.

Udfyld formularen nedenfor og hør mere om indkvartering, priser og meget mere!

Pris

Du kan få mere information om priser ved at udfylde skemaet nederst på siden, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler inspiration eller har spørgsmål til vores sprogkurser.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Japansk i Tokyo

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Japansk i Tokyo endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer