Sprogkursus - Japansk i Tokyo

EF Education First
Fra 2 uger og op til 52 uger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Tokyo

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær japansk midt i Tokyo

Lær japansk i centrum af dynamiske Tokyo

Tag på sprogskole i Japan med EF og oplev en af verdens mest energiske og fascinerende storbyer på nært hold. Lær japansk midt i det populære Shibuya Station område i Tokyo.

Kom på sprogskole i Japan med EFJapan er kontrasternes land. Her møder højteknologiske byområder, enestående natur og stolte traditioner hinanden i en lille ø-nation, hvor højhastighedstog binder byer, strande og bjerge sammen.

Tag et japansk sprogkursus med garanterede resultater

Hvad enten du drømmer om at lære japansk flydende, eller du blot vil snuse til sproget, er du sikker på at nå dit mål, når du tager sprogskole i Japan med EF. Du får nemlig et japansk kursus, der bygger på en innovativ undervisningmetode, der tager afsæt i dit niveau og kombinerer:

  • Klasseundervisning og interaktive værktøjer
  • Undervisning i japansk kultur, historie og film

Det personliserede japanske sprogkursus udfordrer dig, og giver dig mulighed for at stige et niveau efter blot seks uger på sprogskolen, og du kan være afsted fra 2 til 52 uger.

Mød venner fra hele verden og oplev Japan

Sprogskolen i Japan ligger centralt i Tokyo. Her lærer du japansk i indbydende og moderne lokaler med udsigt til det karakteristiske Fuji bjerg. Du følger dit japanske kursus sammen med andre unge fra hele verden, der ligesom du er nysgerrig efter at lære sproget og opleve landet.

Inden for en kort afstand fra skolen har du alt, hvad du skal bruge i form af caféer, restauranter, butikker og stormagasiner. Med et veludbygget netværk af offentlige transportmuligheder og cykelstier i Tokyo, er der ikke langt til de store oplevelser for dig og dine nye venner. 

Tag på sprogskole i Japan med EF og lær japansk på et niveau, der passer dig. Udfyld formularen nedenfor og hør mere om dit japanske sprogkursus!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau. Nogle af vores kurser er specielt rettede mod en bestemt aldersklasse. Dette kan du læse meget mere om ved at besøge vores hjemmeside.

Indkvartering

Når du tager på sprogskole i Japan kan du vælge mellem to forskellige former for indkvartering.

EF Værtsfamilie:
Lær japansk og oplev kulturen indefra ved at bo ved en nøje udvalgt værtsfamilie, der taler sproget flydende.

EF Kollegium:
Du kan også bo i hjertet af Tokyo sammen med andre sprogskoleelever på Comfort Tama Plaza. Her bor du på dobbeltværelse med fælles badeværelse og mulighed for at lave mad.

Udfyld formularen nedenfor og hør mere om indkvartering, priser og meget mere!

Pris

Du kan få mere information om priser ved at udfylde skemaet nederst på siden, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler inspiration eller har spørgsmål til vores sprogkurser.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Japansk i Tokyo
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Kiwi Leth-Møller

Jeg har været på sprogrejse i Tokyo og havde en helt fantastisk tur. Min værtsfamilie var fantastisk og skolen og lærene støttede op om en og ens udvikling. Man skal være klar på at møde mange mennesker og selv være disciplineret med at studere, hvis det er det man er der for. Sightseeing, EF aktiviteter og ture med vennerne fylder nemlig rigtig...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Japansk i Tokyo

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9