Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Tag på sprogskole i San Francisco

Oplev et væld af unikke seværdigheder i det mangfoldige San Francisco, imens du forbedrer dine engelske sprogkundskaber!

San Francisco ligger på stejle skråninger, hvor der er udsigt ud til San Francisco Bay samt Stillehavet. San Francisco er velkendt for at have en af de hyggeligste atmosfærer i hele USA samt kendt for sin skønhed med et uforudsigeligt vejr, der kan byde på pludselig tåge. Lyder San Francisco som et sted, du ønsker at besøge? Så er et sprogskoleophold i et par uger, en sommerferie eller et halv år i San Francisco måske noget for dig! Læs med her. 

Hvad er fordelene ved at tage på sprogskole?

Der er rigtig mange fordele ved at tage på sprogskole, uanset om det er for et par uger eller længere tid. En af fordelene ved et sprogskoleophold er, at du får muligheden for at forbedre dine engelske sprogkundskaber. Det er altid en fordel at være dygtig til engelsk. Dette kan både være en fordel, hvis du ønsker at arbejde i internationale organisationer, hvor der kommunikeres udelukkende på engelsk. Det kan også være en fordel i almene organisationer, eftersom mange i dag skal benytte engelsk til at kommunikere mundtligt og skriftligt med internationale samarbejdspartnere eller kunder. Et sprogskoleophold kan derfor være en hjælp til at optimere dit fremtidige CV, når du skal søge om studiejobs eller fuldtidsstillinger. En anden fordel ved at tage på sprogskole er også, at man får muligheden for at skabe nye relationer, der kan holde for livet samt bekendtskaber over hele verden. 

Hvad kan jeg opleve i San Francisco? 

San Francisco er en destination, der byder på et væld af seværdigheder, naturoplevelser og oplevelser, og det er derfor en perfekt destination for dig, som ønsker at opleve en masse nye ting, imens du er på sprogskole. 

San Franciscos vartegn er Golden Gate Bridge, som er en hængebro, der spænder over Golden Gate-udmundingen af San Francisco-bugten i Stillehavet. Denne bro er et utroligt syn, og når man ser det, vil man forstå, hvorfor netop denne bro er San Franciscos vartegn. 

Er du interesseret i kunst, så er SOMA-kvarteret i San Francisco et godt sted at starte, da der her ligger byens imponerende museum for moderne kunst. Herudover ligger der også gallerier, små butikker med antikviteter og hyggelige cafeer i SOMA-kvarteret. 

En anden interessant seværdigheder, der er værd at opleve, hvis du befinder dig i San Francisco er 'The Painted Ladies ved Alamo Square Park', der består af en række smukke victorianske huse. Dette område kaldes også for 'the postcard row', da husene er nemme at genkende, der er opført i træ med store verandaer med balkoner, som er malet i lyse farver.

Hvad er prisen og bomulighederne med en sprogskole i San Francisco?

Et sprogskoleophold i San Francisco kan være organiseret meget forskelligt, da det kommer meget an på den enkelte udbyder af opholdet og dine ønsker til opholdet. Med nogle sprogskoleophold kan man bo hos værtsfamilier, selv finde bolig og i nogle tilfælde har sprogskolerne boligmuligheder ved den destination, hvor opholdet finder sted. Dette kan eksempelvis være bomuligheder, hvor sprogskolen har et kollegie på den destination, hvor dit ophold finder sted. Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af destinationen samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er på sprogskole.  

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus San Francisco
februar 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10