Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

New York

Er du klar på at tage på sprogskole i frihedernes og mulighedernes by? Så tag på sprogskole i New York!

Har du altid drømt om at bo i New York, og få tid til at udforske byen? Vil du opleve den storslåede by New York, mens du forbedrer dit engelsk, og får venner for livet? Så er et sprogskoleophold i New York måske lige noget for dig! New York er i sandheden en af verdens store byer, og det er ikke for sjov, at mange new yorkere, i sjov, refererer til byen som universets centrum. 

Hvorfor vælge sprogskole i New York?

Med et sprogskoleophold i New York vil du hurtigt se, de mange fordele et sprogskoleophold kan give dig! Med et sprogskoleophold i New York vil du modtage undervisning i engelsk, som ikke mindst vil forbedre dit skriftlige engelsk men også dit mundtlige.

Herudover vil det være en god investering i din egen fremtid, da et sprogskoleophold vil pynte gevaldig på cv’et, og give dig en god fordel til din næste jobansøgning eller jobsamtale. 

Udover at opholdet vil være en investering i din egen fremtid, så vil opholdet også være din chance for at skabe minder og oplevelser for livet - sammen med en masse andre unge mennesker! Du vil tilmed få rig mulighed for at udforske byen, hvor du hurtigt vil se byens storslåethed!

Hvor kan jeg bo henne, mens jeg er på sprogskole i New York? 

Kan du ikke vente med at ansøge om, at komme på sprogskole i New York, men er i tvivl om, hvor du kan bo henne, mens du er afsted? Så frygt ej - der findes nemlig flere forskellige muligheder for indkvartering, mens du er afsted, og det hele afhænger af, hvilken sprogskole du tager afsted med. 

På nogle af sprogskolerne vil du blive indkvarteret på en sprogskole i New York, hvor du vil bo sammen med andre unge mennesker, som også er afsted for et ophold. Andre sprogskoler giver dig muligheden for selv at vælge, hvor du vil indkvarteres, og dette kan både være i værtsfamilier, kollegier eller et campus området.  

Mulighederne er mange i den storslåede by New York!

Med et sprogskoleophold i New York er mulighederne mange, og du vil derfor selv kunne tilrettelægge dit engelsk kursus efter dit behov. 

Du kan vælge nogle af følgende kurser:

  • Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • Praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Her har du mulighed for at vælge det kursus, som passer dig bedst. Du vil også have muligheden for at vælge længden af dit ophold, som kan variere alt fra 2 uger til et helt år. 

Hvad kan jeg opleve efter skole i New York? 

Vælger du at tage et sprogskoleophold i New York, så kan du godt begynde at glæde dig nu, for der vil vente et hav af oplevelser til dig. New York er nemlig ikke uden grund kendt for at være byen, der aldrig sover!

Byen er stolt af sin ægte mangfoldighed, og byen rummer derfor oplevelser og attraktioner for enhver smag. Er du den kulturelle type, som vil på sightseeing i hele New York, og udforske alt det, som byen har at byde på? Så må du ikke undgå at se byens mest berømte seværdighed - Frihedsgudinden. Frihedsgudinden tiltrækker hvert eneste år tusinder af turister, og symboliserer frihed og håb for immigranter, som kom til byen på flugt fra sult og fattigdom. 

Du kan også opleve 5th avenue, og kigge ind af vinduer eller opleve et show på Times Square eller Broadway.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus New York
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9