Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Tag på sprogskole i Kina

Tag på sprogskole i Kina, og lær mandarin som du kan bruge i dit arbejdsliv eller studieliv! 

Har du altid drømt om at opleve Kina og få indsigt i den kinesiske kultur? Ønsker du at benytte kinesisk i din fremtidige karriere? Så er et sprogskoleophold i Kina den optimale mulighed for dig! Med et sprogskoleophold i Kina kan du både benytte et par uger, et par måneder eller et år i Kina, på at opleve eller lære det, som du ønsker!

Hvilke fordele er der ved at tage på sprogskole?

Der er rigtig mange fordele ved at tage på sprogskole, uanset om det er for et par uger eller længere tid. En af fordelene ved et sprogskoleophold er, at du får muligheden for at forbedre dine sprogkundskaber. Det er altid en fordel at have dygtige sprogkundskaber. Dette kan både være en fordel, hvis du ønsker at arbejde i internationale organisationer, hvor der kommunikeres udelukkende på et fremmedsprog. Det kan også være en fordel, hvis du ønsker at arbejde i organisationer, som har samarbejde med Kina eller i organisationer,  hvor der er behov for medarbejdere, der kan kommunikere og forstå kinesisk.  Dette kan både være en fordel, hvis man skal kommunikere mundtligt og skriftligt med internationale samarbejdspartnere eller kunder. Et sprogskoleophold kan derfor være en hjælp til at optimere dit fremtidige CV, når du skal søge om studiejobs eller fuldtidsstillinger. Et sprogskoleophold er også fordelagtigt, hvis du ønsker at danne nye relationer og venskaber på trods af landegrænser. 

Hvad er særligt ved Kina?

Har du et ønske om at besøge et land, hvor kulturen, historien og naturen er helt fantastisk? Så er Kina den rette destination for dig! Dele af den kinesiske kultur og historie ses også gennem en række verdenskendte seværdigheder i Kina, som eksempelvis den kinesiske mur, den himmelske fredsplads eller den forbudte by. Dette er alle seværdigheder, der har stor betydning for Kina, og som er værd at se, hvis man besøger landet. En anden ting i Kina, der er værd at besøge er den park, der kaldes Giant Panda Breeding Research Base (Xiongmao Jidi), hvor du kan se massevis af pandaer, høre om deres historie og komme helt tæt på dem, hvor du kan få taget billeder med pandaerne. 

Hvad koster et sprogskoleophold i Kina?

Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af destinationen samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er på sprogskole. Vælger man at tage på sprogskole i Kina, bør man selvfølgelig være opmærksom på, at ting som flybilletter er dyrere end hvis du eksempelvis rejser på sprogskole med destinationer, der er tættere på dit hjemmeland.

Hvad er bomulighederne på et sprogskoleophold i Kina?

Det er meget forskelligt, hvordan bomulighederne er på et sprogskoleophold til Kina, da det er meget afhængigt af, hvilken sprogskole du ønsker at rejse med. Nogle sprogskoler har bomuligheder eller kollegier i den destination som du skal til, hvor man kan bo sammen med andre fra sprogskolen. Nogle sprogskoler har kontakt til forskellige værtsfamilier, som du kan bo hos, mens du er på sprogskolen. Det er som nævnt meget afhængigt af den enkelte sprogskole, og hvilke muligheder de tilbyder. Har du derfor et ønske om en specifik bomulighed, så har vi øverst på denne side samlet nogle forskellige sprogskoler, hvor du kan opveje fordele og ulemper.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Kina
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7