Vis studentum.dk som: Mobile
Videregående uddannelse
San José

Video

   

Hvorfor vælge San José State University (SJSU)?

Beliggende i hjertet af Silicon Valley

Mangfoldigt studiemiljø

Valuta for pengene

Om uddannelsen

Linguistics, BA

Lingvistik-programmet giver de studerende en tværfaglig uddannelse i den videnskabelige undersøgelse af sprog. Kurser i generel og beregningsmæssig lingvistik tjener studerende interesseret i kognitiv lingvistik, talesyntese, maskintalgenkendelse og sprog samt sprogvariation og forandring. Efter endt uddannelse tilbyder kandidater i lingvistik et sæt højt specialiserede færdigheder til edb-virksomheder, der arbejder inden for taleteknologi og kunstig intelligens, og mange forfølger karriere hos virksomheder, der specialiserer sig i disse områder. Et lille, men betydeligt antal kandidater inden for lingvistik går ind i ph.d. programmer til mere avancerede studier. Andre kandidater forfølger undervisningskarrierer i sprog og lingvistik i indenlandske og oversøiske institutioner. Afdelingen tilbyder timeplanlægning for at imødekomme behovene hos arbejdende studerende og små klasser, der fremmer samarbejde mellem fakultet og studerende.

Linguistics

San José State University (SJSU)

Omkring en times kørsel fra San Francisco og i hjertet af den berømte Silicon Valley, finder du San José State University (SJSU). Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien og bryster sig bl.a. af at have en stærk tradition for at engagere sig i områdets pionerånd inden for IT, elektronik og banebrydende nye teknologier. 

San José er den 10. største by i USA og har omkring 1 million indbyggere. Selve universitetet har 33.000 studerende, hvoraf ca. 2000 er internationale. Alle har de deres daglige gang på universitetets over 620.000 m2 store campus i 'downtown' San José, hvorfra der vil være nem adgang til byens mange seværdigheder til fods eller via bus og moderne sporvogne. 

Hvad kan jeg læse på San José State College? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser
  • Specielle programmer

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Linguistics, BA
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

San José State University (SJSU)

1 Washington Square
95192​ San José

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Linguistics, BA

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Linguistics, BA endnu. Bliv den første!
Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12