Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

sosu hjælper i københavn

Bliv sosu hjælper i København, og få fagligheden til at støtte og hjælpe borgere i en sund og aktiv livsstil!

Drømmer du om at hjælpe andre mennesker? Ønsker du at gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp og støtte? Vil du være den røde tråd i borgerens liv? Så er en sosu hjælper uddannelse måske noget for dig! Er du interesseret i at læse til sosu hjælper i København, så læs med her!

Hvordan er sosu hjælper uddannelsen opbygget?

Det er meget afhængigt af den enkelte uddannelsesudbyder, hvordan uddannelsen er opbygget. Der er også stor forskel på, om du starter på uddannelsen som sosu hjælper lige efter niende klasse eller efter gymnasiet. Der er dog nogle fællesnævnere i uddannelsesforløbet som alle skal igennem, og dette er eksempelvis praktik. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik, hvor du som minimum skal i et praktik forløb undervejs i uddannelsen. Dette giver dig, som studerende muligeden for, at afprøve din teoretiske viden i praksis, og derigennem løbende få nye færdigheder. Man kan b.la. komme i praktik på plejehjem, hospitaler eller genoptræningscentre, og dette praktikforløb gør også, at du får løn på dele af din uddannelse. 

Hvad laver en sosu hjælper?

Sosu hjælperen er den røde tråd i borgerens liv, og har derfor en vigtig betydning for mange menneskers liv. Som sosu hjælper skal du bistå borgeren med pleje, omsorg og praktisk hjælp. Du skal være den nøgleperson, der støtter og hjælper borgeren til en sund og aktiv livsstil. Dette er en vigtigt rolle, da det bliver gjort med henblik på at modvirke sygdom og ensomhed, og yderligere at skabe den højest mulige kvalitet i borgernes liv. 

Som sosu hjælper kan du både arbejde med syge, handicappede eller ældre mennesker, hvorfor formålet er, at du kan yde professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp.

Hvor kan jeg arbejde henne som sosu hjælper?

Som færdiguddannet sosu hjælper kan du arbejde mange forskellige steder, og man kan b.la. arbejde i plejecentre, hjemmeplejen, på dags- og aktivitetscentre, men man kan også arbejde på forskellige bosteder. Dette er også nogle af disse arbejdssteder, hvor du kan komme i praktik henne. Selvom der er mange forskellige arbejdssteder for dig, som er sosu hjælper, så vil din arbejdsdag altid have stor betydning for de mennesker, som du hjælper i din hverdag. 

Hvad er fordelene ved at tage en sosu hjælper uddannelse i København?

Der er mange fordele ved at vælge Danmarks hovedstad København som sin studieby, og København er også den studieby, som rangerer højest på parametrene om karriere og byliv. Vægter du derfor byliv og karriere højt, når du skal studere, så er København måske det rigtige valg af studieby for dig! I København er der både gode jobmuligheder som studerende og efter endt studiet. København er også den by i Danmark, som har et af de bedste og mest livlige byliv i Danmark. Er dette derfor noget, som du vægter højt, så er København måske den by, hvor du skal tage en sosu hjælper uddannelse i!

Hvor kan jeg finde en sosu hjælper uddannelse i København?

Der findes mange forskellige uddannelsesudbydere, der udbyder sosu hjælper uddannelsen i København. For at gøre det lidt nemmere for dig, som ønsker at finde en uddannelse som sosu hjælper i København, har vi øverst på denne side samlet en række forskellige udbydere, der tilbyder sosu hjælper uddannelsen. På denne måde, får du muligheden for at opveje fordele og ulemper ved de forskellige udbydere og uddannelser, og derved finde den uddannelsesudbyder, som passer dig bedst. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12