Organisationskommunikation

Bliv ekspert i kommunikation i organisationer

Drømmer du en karriere inden for ledelse og kommunikation i organisationer? En uddannelse i organisationskommunikation giver dig kompetencer inden for bl.a. intern kommunikation, HR og interkulturel kommunikation. 
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Mere om Organisationskommunikation

Lær om kommunikation i organisationer i teori og praksis

Brænder du for spændingsfeltet mellem kommunikation, organisation, ledelse og kultur? Så er en kandidat i organisationskommunikation måske noget for dig. Her får du alle centrale begreber, teorier og modeller inden for kommunikation i organisationer ind på rygraden. Det gennem en konstant vekselvirkning mellem undervisning og konkrete projekter i samarbejde med erhvervslivet.

Hvad kan jeg med uddannelse i organisationskommunikation?

Ton din uddannelse i organisationskommunikationMed en kandidat i organisationskommunikation får du en specialistuddannelse, der handler om meget mere end traditionel ekstern og intern kommunikation med fokus på formidling. Du kommer også til at dykke ned i centrale processer i organisationen gennem fag inden for:

  • Organisering og ledelse
  • Medarbejderudvikling og HR
  • Økonomi og kultur

Vælg mellem profiler i interkulturel kommunikation eller Human Ressources Management og få et stærkt afsæt for en karriere som fx udviklings – eller organisationskonsulent. Du får også redskaberne til at arbejde med kommunikation og organisation på specialist – eller ledelsesniveau.

Organisationskommunikation – en uddannelse med mange muligheder

Kandidatuddannelserne i organisationskommunikation tager to år fordelt på fire semestre. Undervejs i uddannelsen har du chancen for at skræddersy din profil til dit fremtidige drømmejob. Læs fx et semester i udlandet og få et internationalt perspektiv på interkulturel kommunikation i organisationer. Du kan også tone din uddannelse igennem valgfag eller samarbejdsprojekter med eksterne organisationer.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9