Viser 1-20 af 51
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 51
1
2
3

Derfor skal du studere i New York

New York er som en sand metropol og smeltedigel én af verdens mest velkendte byer. Den har flere tilnavne som f.eks. The City That Never Sleeps, The Concrete Jungle og The Big Apple, og der er bred konsensus om, at hvis man kan klare sig i New York, så kan man klare sig alle steder. 

Som studieby er New York fuld af muligheder. Byen huser flere prominente universiteter og uddannelsesinstitutioner, der har høstet national, såvel som international anerkendelse. Byens størrelse gør ligeledes, at du kan rejse dertil uanset dine forcer eller interesseområder; der er studier indenfor humanisme, socialvidenskab og naturvidenskab og alt derimellem. 

Studér i New York

Som by er New York en kæmpe oplevelse, og hvis du beslutter dig for, den skal være dit hjem for en periode, er der masser af ting du kan give dig til. Du kan f.eks. dyrke motion eller holde picnic i Central Park, lave en tour rundt på byens mange museer eller gå på opdagelse i byens mange unikke nabolag. 

Dine muligheder for uddannelse i New York

Der findes et væld af muligheder for uddannelse i en by som New York. Du kan altså tage dertil for at forbedre dine engelskkundskaber på en sommer- eller sproghøjskole. Der er samtidig et væld af universiteter, hvor du kan læse alt lige fra humaniora, socialvidenskab, naturviden til fashion og design. Ud over det findes der en række andre mindre nichestudier, så det handler faktisk bare om at gå på jagt blandt dine mange muligheder. 

Sådan er det at bo i New York

Du skal være opmærksom på, at New York er en eftertragtet by at bo i, hvorfor leveomkostningerne også er derefter. New York er en enorm dyr by at bo i, og du må derfor være indstillet på at betale en del i husleje, bo i en eller anden for form for bofællesskab eller bo lidt længere ude end helt centralt. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus New York
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7