Viser 1-20 af 125
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 125
1
2
3
4
...
7

Kommunikation

Bliv mester i kommunikation

Vil du være verdensmester i at udtrykke dig korrekt og strategisk? Drømmer du om at arbejde med pressen? Har du interesse for showbusiness? Så kan du læse kommunikation eller medievidenskab i udlandet. 

Som kommunikator vil du tilegne dig grammatiske kompetencer, samt relevante kommunikations strategier, der vil være med til at fremme din kommende arbejdsplads offentlige udtryk. 

Med en uddannelse i medievidenskab vil du lære alt om hvordan man analyserer en målgruppe, du vil lære om brugen af virkemidler med henblik på at påvirke en målgruppe og du vil mestre produktionen af de forskellige medier. 

Hvad kan uddannelsen bruges til? 

Du vil blandt andet beskæftige dig med mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation. Du vil lære hvordan man finder en målgruppe, og hvordan kommunikationen opnår den bedste virkning hos denne målgruppe. Derudover vil du lære om mediernes magt, og hvordan man i samarbejder med disse opnår det bedste udtryk for ens givne organisation. 

Hos medievidenskab lærer du  om de moderne audiovisuelle massemedier. Samtidig får du et indblik i relationerne mellem medier, mennesker, kultur og samfund. 

I medievidenskab stilles der skarpt på afsender, modtager og medietekst. Du vil lære om medietekster og deres brug af æstetiske virkemidler, samt valget af disse. Du opnår viden om brugernes opleves af de forskellige medier, og hvad er ligger til grund for deres specifikke valg af medier. 

Hvorfor læse i udlandet? 

Det er ingen hemmelighed, at dansk er et sprog der snakkes af en lille befolkningsgruppe. Med en international uddannelse vil du opnå stor viden og indsigt i det engelske sprog og kommunikation på engelsk. Derudover vil du lære om andre kulturer og udvide din retoriske værktøjskasse, så den kan bruges i et internationalt omfang. 

Du vil samtidig få mulighed for at opnå et indblik i langt flere målgrupper end der findes i Danmark. Du vil mestre ordenes magt og påvirkning af disse på et verdensomspændende basis. 

Med en international uddannelse vil du samtidig skille dig ud i blandt andre, og have rig mulighed for at finde et arbejde i Danmark, samt uden for landets grænser. 

Som international studerende vil du få rig mulighed for at udvide dit netværk. Både blandt dine internationale med-studerende fra hele verden, men også den lokale befolkning. Et multikulturalt netværk vil udvide sit sociale liv, men samtidig kan det også være en kickstart på din internationale karriere efter din uddannelse. 

Du vil samtidig opleve en helt ny kultur og udvikle dit verdenssyn. 

Hvad er mine karrieremuligheder?


Med en uddannelse i kommunikation vil du som færdiguddannet være kvalificeret til en lange række stillinger i forskellige sektorer. Du vil opnå jobmuligheder inden for brancher så som: 

  • Kommunikation.
  • PR.
  • Reklame.
  • Personaleudvikling.
  • Strategisk planlægning.

Med en uddannelse i  medievidenskab vil du som færdiguddannet, være kvalificeret til en lang række stillinger i forskellige sektorer. Du vil opnå jobmuligheder inden for brancher så som:

  • produktion af film og tv
  • it-branchen
  • reklamebranchen
  • i virksomheder i forlagsbranchen, herunder multimedier.

Bliv ekspert i at udtrykke dig, og hver med til at forme verdensbilledet af din organisation med en uddannelse i kommunikation. 

Vær med bag kameraet når der optages underholdning og reklamer. Lær at opnå den ønskede virkning i den ønskede målgruppe ved brug af visuelle virkemidler med en uddannelse i medievidenskab. 

Søg og sammenlign de mange uddannelser vi har samlet ovenfor, og find lige netop den, der matcher dine behov! Hvis du har yderligere spørgsmål til en uddannelse kan du altid kontakte udbyderen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9