Filtrer efter
Kostvejleder
Uddannelsestype
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2
Annoncer

kostvejleder online

Tag en kostvejlederuddannelse online og få mere fleksibilitet i din hverdag!

Har du altid haft en stor interesse for sund kost og tilrettelæggelse af den? Brænder du for at hjælpe andre til en sundere livsstil? Vil du hjælpe andre med at få mere overskud i hverdagen, og få en bedre fysisk og psykisk form? Så er kostvejlederuddannelsen måske lige noget for dig - og nu kan du også gøre det online, som kan gøre din hverdag mere fleksibel!

Hvad er fordelene ved at tage en uddannelse som kostvejleder online?

Der er rigtig mange fordele ved at tage en kostvejlederuddannelse online, og er særlig relevant for dig, som har en travl hverdag med meget lidt tid tilovers!

En af fordelene ved at tage uddannelsen online er, at det er ekstremt fleksibelt. Du kan deltage i din online undervisning alle steder fra, så længe du har din computer med dig. Dette vil spare dig for transporttiden frem og tilbage, og gøre din tid mere fleksibel i forhold til planlægningen af din hverdag. Dette er en enorm stor fordel, da mange oplever et stort tidspres i hverdagen, og dette tidspres vil blive formindsket, hvis du vælger at tage din uddannelse online!

For dig som arbejder bedst selvstændigt, vil online undervisning være en stor fordel, da du her får muligheden for at arbejde alene uden forstyrrelse. Herudover er online undervisning også en god fordel for dig, som ønsker at lære nye ting i dit eget tempo og ønsker at fordybe dig i nye emner i et roligt og afslappet miljø.  

Hvilket udbytte får jeg på kostvejlederuddannelsen online? 

På kostvejlederuddannelsen online vil du få megen brugbart udbytte, som du efterfølgende vil kunne gøre stor brug af i din arbejdskarriere. Uddannelsen vil give dig forskellige værktøjer til at sammensætte og planlægge individuelle konsultationer med individer, som efterspørg vejledning inden for kost. Du vil tilmed også blive i stand til at sammensætte og planlægge slankehold. 

På uddannelsen vil du få basale færdigheder og viden, som gør dig i stand til at opstarte egen virksomhed inden for kostvejledning. Herudover vil du blive klædt på til at varetage et job i eventuelt et motionscenter, svømmehal eller en kostklinik. 

Hvilke emner lærer jeg om på kostvejlederuddannelsen?

På kostvejlederuddannelsen vil du lære om mange forskellige emner, som alle har relevans for dit måske fremtidige arbejde som kostvejleder. 

På uddannelsen vil du b.la. Lære om nogle af følgende emner: 

  • Kost og ernæring – fx fordøjelsen, energibehov og stofskifte
  • Adipositas (fedme) – fx årsager, følgesygdomme og blodtryk og kolesteroltal
  • Slankekoncept – fx individuel slankekonsultation og vejning og fedtprocentsmåling
  • Træning og vægttab – fx træningsformer, fedtforbrænding og energibehov ved træning
  • Psykologi - fx motivation, reaktionsmønstre

På uddannelsen vil kostvejledning blive dit omdrejningspunkt, hvor du vil lære om analyse af diverse slankekure, opstart af egen virksomhed samt effektiv og hurtig informationssøgning. 

Hvem er kostvejleder uddannelsen relevant for?

Ønsker du at vide mere om sund kost og om din egen krop? Vil du være i stand til at planlægge og tilrettelægge dit eget sunde vægttab? Så er kostvejlederuddannelsen bestemt også relevant for dig!

Kostvejlederuddannelsen henvender sig til alle, som gerne vil arbejde målrettet med sund kost - dette gælder både på det personlige, men også det erhvervsmæssige plan.

Udover dette er uddannelsen som kostvejleder meget relevant og populær for farmakonomer, jordemødre, sygeplejerske eller køkkenledere som arbejde med mennesker til dagligt, som ønsker at ændre deres kostvaner og eventuelt opnå et sundt vægttab.