Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Bliv master online og nå til tops internationalt

Drømmer du om at tage en international kandidatuddannelse, men har du ikke mulighed for at springe ud i et udlandsophold lige nu? Eller vil du måske gerne arbejde i Danmark eller i udlandet samtidig med, at du tager din kandidatuddannelse? Så er en masteruddannelse via e-learning måske noget for dig.

Mulighederne for at blive master online er mange. Fælles for dem alle er, at du får mulighed for at tage dit drømmestudie på en fleksibel måde, hvor du kan læse når og hvornår du vil. Omdrejningspunktet bliver et digitalt klasselokale, hvor du vil opleve en innovativ læringsform baseret på læringsmetoder som fx: 

  • Digitale forelæsninger som video eller podcast
  • Webinarer og online seminarer
  • Film, der forklarer komplicerede temaer
  • Online spil, digitale tests og puslespil

Den konkrete måde at tilrettelægge undervisningen varierer alt efter, hvor du tager din kandidatuddannelse i udlandet som fjernstudie. Her i Danmark findes der også en enkelt kandidatuddannelse i IT-didaktisk design, der varierer mellem e-learning og seminarer på det tidligere DPU i Aarhus eller i Emdrup ved København.

Boost din karriere - bliv master online

Hvilke kandidatuddannelser kan du tage via e-learning?

I Danmark er udbuddet af videregående uddannelser, der udbydes som fjernundervisning, stadig forholdsvis begrænset. Det er således stadig primært professionsbacheloruddannelser, du kan tage via e-learning. Vender du blikket mod udlandet, er mulighederne imidlertid mange. Det gælder særligt, hvis du gerne vil tage en kandidat inden for ledelse.

I oversigten ovenfor kan du finde en række online masteruddannelser, der kombinerer management med områder som business administration (MBA), IT, hospitality og meget mere. Du kan med andre ord specialisere dig i lige præcis den del af erhvervslivet, som du brænder for.

Hvad kræver det at blive master online?

Det stiller krav til dit personlige drive og din evne til at strukturere din tid at tage en kandidatuddannelse som fjernstudie. Til gengæld får du en række fordele, hvor fleksibiliteten er den absolut største. Med en online master i udlandet får du desuden et internationalt netværk, som du kan drage fordel af i din videre karriere, når du er dimitteret.

Adgangskravene varierer fra uddannelse til uddannelse, men du skal som udgangspunkt have:

Dertil er der nogle internationale universiteter, der stiller krav om referencer såvel som bestemte karakterer fra din bacheloruddannelse og/eller minimumsscore ved din sprogtest.

Hvor meget koster en online masteruddannelse - og kan jeg få SU?

Når du tager din kandidatuddannelse som fjernstudie ved et internationalt universitet, skal du typisk betale en undervisningsafgift (tuition fee). Størrelsen af denne varierer, men vil typisk være 20.000 Euro og opefter. Det betyder imidlertid ikke, at du er nødt til at vinke farvel til drømmen om at blive master online, hvis du ikke har pengene. Er du erhvervsaktiv, kan du muligvis få din arbejdsgiver til at betale hele eller dele af din uddannelse. De enkelte skoler har også ofte forskellige 'scholarships' og 'financial aid programs'. Sidst men ikke mindst kan du selv søge legater.

Tip: Få tre trin til succes med din legatsøgning i denne guide.

Studerer du på fuldtid i udlandet, kan du i nogle tilfælde søge om SU. Dette kræver imidlertid, at du studerer på fuld tid, er studieaktiv og ikke mindst, at din online masteruddannelse er optaget på Fast track listen.

Er du klar til at tage et nyt trin op af karrierestigen, der kan bringe dig til nye højder i erhvervslivet? Klik dig videre i oversigten her på siden og find en online masteruddannelse, der passer dig. Du kan også vælge at sammenligne flere uddannelser eller kontakte de enkelte uddannelsesinstitutioner direkte via formularen under hver uddannelse.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7