Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Irland

Skønne naturområder og en kultur der emmer af stemning - Tag din uddannelse i Irland!

Drømmer du om et sted så naturskønt, at det er et helt kapitel for sig? Kan du ikke vente med at opleve en kultur som emmer af stemning, og som byder på mange forskellige oplevelser? Så tag din uddannelse i Irland, og fyld din hverdag med Irlands skønne natur og en kultur der emmer af stemning! 

Irland byder på mange forskellige muligheder for at tage en uddannelse i deres skønne land, og der er helt sikkert en af mulighederne, som er noget for dig.

Sprogskole i Irland

I Irland har du muligheden for at bruge en sommerferie eller en længere periode med et sprogskole ophold. På et sprogskole ophold i Irland får du både muligheden for at forbedre dine engelske sprogkundskaber samt muligheden for at nyde Irlands skønne natur og dens spændende kultur.

Det er en oplevelse for livet, som skaber tætte venskaber, og giver muligheden for at lære et sprog på den fede måde!

Opholdet på en sprogskole i Irland kan vare fra 2 uger til et år, og denne periode er helt efter eget valg og behov. Der arrangeres sprogrejser med ophold på sprogskole, hvor alt fra undervisning, indkvartering, rejse og forsikring kan indgå.

Prisen for sådan et ophold er forskelligt alt afhængigt af, hvilken periode afrejse finder sted samt omfanget af perioden. Tag derfor kontakt til udbyderen af opholdet for specifik pris. 


Udveksling i Irland 

Der er typisk gode muligheder for et semester i udlandet, mens man går på en videregående uddannelse. Når man skal tage det endelige valg om en destination for semestret i udlandet, skal der opveje fordele og ulemper. Her bør Irland også være med i overvejelserne, da de hvert år tiltrækker rigtig mange udveklingstuderende på baggrund af deres universiteters gode omdømme.

Irland tiltrækker også de udveklingstuderende, som sætter pris på naturskønne områder, og interesserer sig for et dybere indblik i den irske kultur. 

Hvis du beslutter dig for at tage dit udvekslingsforløb gennem din videregående uddannelsesinstitution, undgår du at betale studieafgifter i forbindelse med din uddannelse i Irland. Under din uddannelse vil du også være berettiget til SU og Erasmus-legatet, hvis din skole er berettiget det. Det giver lidt plads i budgettet til at opleve Irland i et endnu bredere omfang!


Mulighed for videregående uddannelser i Irland

Hvis et sprogophold eller en udveksling til Irland ikke er tids nok for dig i Irlands smukke omgivelser og interessante kultur, så tvivl ej, da der er mulighed for at tage en videregående uddannelse i Irland. Du kan tage en videregående uddannelse i Irland, hvor du kan studere på et af Irlands universiteter inden for fx humaniora, naturvidenskab eller medicin.

De fleste uddannelser i Irland bliver udbudt på engelsk, men der findes dog områder i Irland, hvor uddannelser også udbydes på gælisk. Gennemsnitsalderen på uddannelser i Irland er generelt lavere end i Danmark, da man i Irland typisk starter efter endt gymnasial uddannelse. Dette giver derfor en gennemsnitsalder på universiteterne på 17-18-års alderen. 


Adgangskrav til videregående uddannelser i Irland  

En almindelig dansk gymnasial uddannelse er typisk adgangsgivende til en videregående uddannelse i Irland. Der er som altid stor efterspørgsel på en studieplads, og pladserne vil derfor tildeles til ansøgerne med det højeste gennemsnit.

Det er et krav på flere af universiteterne, at man tager en sprogtest for at vise, at man har en god faglig kunnen inden for det engelske sprog. Denne sprogtest udføres for at sikre, at man med sine sproglige evner er i stand til at kunne følge med i undervisningen. 


Molly Malone, St. Patricks Cathedral og Dublins grønne åndehul

Som alle andre lande byder Irland på nogle helt særlige seværdigheder, som er værd at opleve, hvis man vælger at besøge Irland i forbindelse med sin uddannelse. Molly Malone er en af Irlands mest kendte statuer, og viser den frodige kvinde, som er kendt for de irske folkeviser. St. Patricks Cathedral er Irlands største kirke, og denne kirke er så stor, at det er vanskeligt at vide, hvor man skal begynde. Kirken er derfor bestemt et besøg værd, hvis man har en fridag fra sin ellers travle hverdag med skole i Irland.

En tredje seværdighed som er værd at besøge i Irland, er Dublins grønne åndehul, som er den mest besøgte park i Irland, og er kendetegnet som et sted, hvor man hygger sig, og nyder de skønne omgivelser. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Irland
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7