Event Management i udlandet

Vil du være event manager? Drømmer du om at studere til event manager, og ønsker du samtidig at komme til udlandet? Du finder uddannelser med fokus på både events, leisure, hospitality, fashion mm.
Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Uddannelse i udlandet
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Take a virtual tour around Swiss Hotel Management School & IHTTI School of Hotel Management Caux campus with Academic Director, Jeroen Greven.

Tag en uddannelse i event management – mens du oplever nye lande og kulturer

Vil du gerne arbejde med events og management, samtidig med at oplever nye kulturer i et andet landet end Danmark? Der er mange muligheder for at tage hele eller dele af en managementuddannelse i udlandet. Det handler egentlig om, hvor du gerne vil hen, og hvad du gerne vil specialisere dig i!

Event Manager

Hvad er event management?

Event management er helt overordnet, dét at lede, styre og koordinere et event. Event management vil du opleve, vil ofte indeholde det at skabe og udvikle større events, fx konferencer, konventioner, koncerter, shows, festivaller og lignende. Events kommer selvfølgelig an på den retning du vælger at tage, i din uddannelse.

Vælger du en overordnet event management uddannelse, opnår du viden, hvor du kan lave events på en bred skala, inden for mange industrier. Vælger du til gengæld at specialisere dig til fx fashion, leisure, hospitality eller sport, så får du en mere specifik viden om lige præcis det felt, og de events der finder der.

Overordnet arbejder man som event manager med at identificere målgrupper, lave event koncepter, planlægge alt det logistiske og generelt være projektleder på alt omkring eventet. Dette inkludere også team management – fx af frivillige og budget overblik. Du kommer til at supervisere alle services der kommer ude fra.

Hvilke muligheder har du for at tage en event management uddannelse i udlandet?

Med en uddannelse i event management, ved én af de mange muligheder, opnår du generelt en større forståelse for tendenser bag events. Økonomisk såvel som kommercielt. Via din uddannelse vil du ofte lære at udarbejde behovsanalyser, lave målopsætninger, interessent- og risikoanalyse, samt at sælge gode ideer til potentielle interessenter.

Med en uddannelse i feltet lærer du grundlæggende om event management, hospitality, fashion eller den specifikke vej du har valgt at gå. Samtidig opnår indsigt i fremtidsudsigterne for din industri, og lærer hvordan du skal agere i praksis, i din rolle som event manager – herunder risikostyring og kriseledelse.

Hvad arbejder en event manager med?

Eventindustrien har tætte bånd til både idræt, turisme, erhvervsvirksomhed eller forlystelsesindustrien og er i rivende udvikling. Via din uddannelse bliver du klædt på til et job i eventbranchen som fx projektkoordinator, eventassistent eller konferencevært.

Som event manager vil du ofte blive hyret ind til at planlægge og udvikle større virksomhedsmøder og specielle events. Bryllupper og koncerter er ofte normale events for en professionel event manager, men også sportsevents, reunions, og større fester kan man arbejde med.

Som event manager behøver du dog ikke at være selvstændig, du kan også få job via offentlige arbejdspladser, nonprofit organisationer og lignende. Event management funktionen finder du ofte sammen med corporate marketing eller PR afdelingen, som en del af deres event afdeling, i større virksomheder.

For at være en succes som event manager, skal du have fantastiske organisatoriske og planlægninsmæssige skills. Dét at kunne multitaske og have mange bolde i luften er en essentiel del af dagligdagen, sammen med en effektiv tidskoordinering. Du skal kunne prioritere opgaver benhårdt, og det kræver både kreativitet og fleksibilitet.

En ting er projektledelses skills, noget andet er de interpersonelle færdigheder. Som event manager kommer du til at kommunikere med individer på alle niveauer i en organisation, derfor er gode kommunikative evner og relations opbygning en rigtig god ting at kunne.