Tag en erhvervsakademiuddannelse som fjernundervisning

Tag din uddannelse som fjernundervisning og få mere tid!

Drømmer du om at tage en erhvervsakademiuddannelse, hvor du slipper for at pendle frem og tilbage? Læs med her!
Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Fjernundervisning

Tag en erhvervsakademiuddannelse som fjernundervisning og studér hjemmefra! 

Drømmer du om at tage en uddannelse, hvor du vil lære at kombinere teoretisk viden i praksis? Ønsker du at tage en videregående uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken i for mange år af gangen? Vil du studere hjemmefra, slippe for at pendle frem og tilbage til dit uddannelsessted og dermed spare tid? Se med her! 

Hvad er en erhvervsakademiuddannelse? 

En erhvervsakademiuddannelse er en videregående uddannelse, som du kan blive optaget på efter endt gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse. En erhvervsakademiuddannelse ligger under kategorien 'korte videregående uddannelser', og vil derfor have en varighed på omtrent 1 ½ år til 2 ½ år. Det mest typiske omfang på en erhvervsakademiuddannelse er dog 2 år, og har et omfang på 120 ECTS point. En erhvervsakademiuddannelse er derfor det rette valg for dig, som foretrækker at arbejde frem for at studere i lang tid. 

Hvad er fordelene ved at studere en erhvervsakademiuddannelse som fjernunervisning?

Den største fordel du har ved at vælge fjernundervisning, er for mange mennekser den tid man sparer på denne måde. Det betyder bl.a. at du slipper for at møde op på dit uddannelsessted hver dag, og du derfor sparer transport-tiden. Samtidig betyder det, at du kan modtage undervisning fra næsten hvor som helst i verdenen, så længe du har en computer og en noglelunde stabil internetforbindelse. 

Mange mennesker foretrækker også det lidt mere roligere tempo, der er at finde på fjernundervisning. Samtidig vælger de på nogen uddannelsessteder at optage undervisningen til senere gennemgang, hvilket betyder, at du kan bruge disse optagelser når du f.eks. skal læse op til en eksamen. 

Når du bliver fjernundervist, kræver det også at du har en velfungerende computer, og en stabil internet-forbindelse. Samtidig vil det højst sandsynligt også kræve en computer med et kamera og en mikrofon, så din lærer kan se og høre dig under undervisningen. 

Hvad skal jeg være opmærksom på? 

Én af de ting du skal overveje inden du starter på en erhvervsakademiuddannelse er, at det kræver en god selvdisciplin. Der vil ikke være nogen til at sørge for, at du følger med i undervisningen, så det er kun op til dig selv at følge med. 

Hvor kan jeg finde erhvervsakademiuddannelser henne?

Vi har øverst på denne side samlet en række forskellige erhvervsakademiuddannelser, der udbydes af forskellige udbydere. Der findes rigtig mange udbydere, som udbyder erhvervsakademiuddannelser, og det kan derfor være svært at vide, hvor man skal begynde. På denne side kan du derfor sammenligne og differentiere mellem forskellige udbydere, for at finde den udbyder, som bedst imødekommer dine behov. 

Denne side tager dog kun udgangspunkt i nogle enkelte udbydere, og der findes derfor rigtig mange andre, der også udbyder erhvervsakademiuddannelser. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9