University College Dublin

i Dublin

Om os

Dublin

Velkommen til University College Dublin 

Er du til storslået natur, en autentisk oplevelse og et kulturelt studieophold i Irlands kosmopolitiske hovedstad, Dublin? Så er University College Dublin måske noget for dig! University College Dublin er et af de ældste og største universiteter i Irland.

Udover at være et af Irlands bedste universiteter, er UCD ligeledes kendt som det universitet i Irland, der tiltrækker flest internationale studerende fra hele verden – deraf kaldenavnet ’Irelands Global University’. Det er desuden UCD, som er førsteprioritet for flest irske studerende, når de skal vælge universitet.

Det er både det fagligt høje niveau og undervisning i topklasse, der gør, at mange internationale studerende søger mod UCD. Men det skyldes også deres campus, som ligger tæt på det centrale Dublin - en multikulturel storby med fin arkitektur, museer, restauranter og de klassiske pubs - samt at man i Dublins baghave finder den smukke natur, som kun Irland kan byde på, med skov, bjerge, søer og smukke kystlinjer.Irland kaldes ikke ’Den grønne ø’ for ingenting, og det er nemt at komme fra byen og ud til øens mange naturoplevelser. Dublin er desuden flere gange nomineret som 'The friendliest City in Europe' på Tripadvisor. 

Top 3 fordele ved området uden for UCD

  • Universitetets campus ligger tæt på Dublin City
  • Det er nemt at komme ud til nærtliggende, smukke naturlandskaber.
  • Der er gode offentlige transportforbindelser.

Kontakt deres vejledningsteam

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Vis alle uddannelser fra University College Dublin

Uddannelser

Private uddannelser
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
Semesterophold på University College Dublin Dublin
Sommerkursus Dublin

Kontakt

University College Dublin


Sponsoreret