Private uddannelser

SU godkendt Kosmetologuddannelse

Kosmetologskolen CIDESCO, i København
Længde
18 måneder
Pris
99.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
oktober 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
18 måneder
Pris
99.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
oktober 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

kosmetolog

Kosmetolog - et job med mange muligheder

Kosmetologskolen CIDESCO er SU godkendt, som den eneste private kosmetologuddannelse, og der gives supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgifter. Undervisningen er en afveksling mellem teoretisk og praktisk – nogenlunde ligeligt fordelt. Den teoretiske undervisning giver dig viden omkring de forskellige skønheds- og behandlingsmetoder, samt hvordan produkterne virker. Man skal kende hudens måde at fungere og reagere på, før man ved, hvilken behandling, der er den bedste. Hos os på Kosmetologskolen lægges der vægt på, at alt den teori som du lærer også kan anvendes i de praktiske fag.

Studietid

Uddannelsen tager 18 måneder, hvoraf 12 måneder er skoleforløb. De sidste 6 måneder af uddannelsen er et lønnet praktikforløb, hvor eleven skal i praktik på en klinik, og får lov til at bruge sin nye viden i praksis.
Studietiden afveksler mellem teori og praktisk erfaring. Al undervisningen er baseret på CIDESCO pensum, som er internationalt godkendt.

Der optages hvert halve år max 20 elever på uddannelsen.

Undervisningsplanen for moduler og fag

Uddannelsen indeholder mange teoretiske og kosmetologiske fag. Følgende er et udpluk af det pensum du vil gennemgå: 

Kosmetologiske fag og discipliner: Ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, voks, makeup, apparat lære og brugen af elektronisk udstyr, klientdage

Teoretiske fag: Anatomi, fysiologi, mikrobiologi, fysik, kemi, hudpleje-teori, manicure og makeup, bevægelseslære, ernæring, dermatologi og hudpleje-teori, salg.

Jobmuligheder

Kosmetologskolen CIDESCO giver dig en målrettet uddannelse med mange og gode jobmuligheder bagefter. De oplever en stigende efterspørgsel efter kosmetologer i takt med en stigende interesse for skønhed og sundhed blandt kvinder og mænd.

De seneste års afgangshold viser, at alle, som havde bestået eksamen og ønskede job inden for branchen, fik det. Statistisk set er det op mod 95% af de studerende der er i job eller er selvstændige efter end uddannelse.

Skolen har et stærkt renomme i branchen, og de er kendt for deres høje faglige niveau. Det øger dermed interessen og jobmulighederne for deres elever. 

Derudover samarbejder skolen med mange forskellige klinikker både i Sverige og Danmark, hvoraf mange af dem, har haft deres elever i praktik i gennem flere år. Netop dette samarbejde er vigtigt for skolen og eleverne. 

Kosmetologskolen i København giver dig en uddannelse med mange og spændende jobmuligheder:

 • Som selvstændig klinikejer
 • Som ansat i hudpleje- og skønhedsklinikker
 • I kosmetikbranchen som f.eks. salgskonsulent 
 • I detailbranchens afdelinger for hudpleje, make-up og bodycare m.m.
 • Hos kosmetik-importører, agenter eller producenter
 • I film og teaterverden, f.eks. som sminkør eller make-up artist (dette kræver i nogle tilfælde ekstra kurser)
 • Eller som underviser

Blot nogle af mulighederne

Eksamen

Der afholdes skriftlig eksamen i uddannelsen hovedfag. Derudover afholdes der praktisk eksamen i alle klassiske/praktiske discipliner. Eksaminerne bedømmes ud fra 100-skalaen og 7-trinsskalaen. Den skriftlige del af eksamen består af 100 spørgsmål multiple choice, som går på tværs af alle fagene. For at bestå CIDESCO eksamen skal man opnå et gennemsnit på 70/02 i de eksaminerede fag og dicipliner.


Til den praktiske eksamen skal du udføre alle de klassiske kosmetologiske dicipliner du gennem uddannelsen har lært:

 • Hårfjerning med voks
 • Kropsmassage
 • Kropsanalyse
 • Kropsbehandling
 • Speciale/årsopgave
 • Hudanalyse
 • Ansigtsbehandling
 • Farvning af bryn og vipper

Udover eksamenskarakterer gives der også en årskarakter i alle fagene på grundlag af terminsprøver og den enkeltes indsats gennem undervisningsforløbet.

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

oktober 2024

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

april 2025

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

Ansøgning og adgangskrav

Du skal som minimum have færdiggjort Folkeskolens Afgangsprøve eller tilsvarende. En gymnasiel uddannelse er også en fordel samt praktisk erfaring fra f.eks. en klinik. Når de har modtaget din ansøgning, vil du blive indkaldt til en optagelsessamtale, hvis det vurderes at du lever op til kravene for uddannelsen.

Jobmuligheder

Med uddannelsen som Kosmetolog fra Kosmetologskolen Cidesco, kan du efterfølgende få flere jobmuligheder hos mange af deres samarbejdspartnere og store Spa-steder. Her kan bl,a nævnes Tylösand, Himmerland, Ving Nordic, Aire Ancient bath m.fl.

Derudover er der også efterspørgsel fra andre virksomheder i branchen, som mangler kosmetologer til at træne og udvikle indenfor deres produktkategorier og brands. 

Mulighederne med denne uddannelse er mange. 

Pris

Prisen for uddannelsen er 99.500 DKK

Da uddannelsen er SU og stipendie berettiget, dækker disse store dele af uddannelsens pris. Opdeling af betalingen aftales individuelt med uddannelsen. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om SU godkendt Kosmetologuddannelse
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Louise
22 feb 2024
Bedste uddannelse

Jeg byttede fra den offentlige til den private uddannelse, og det er det bedste jeg har gjort. Bedste uddannelse, og med gode lærer. Fortryder ikke at jeg har taget dette studie...

Vis alt
5/5
Christina Ankjær Sørensen
21 feb 2024
Læring og udvikling

En intens, udfordrende og berigende rejse med et solidt sammenhold i klassen. Man skal være dedikeret og være klar på en masse forberedelse i alle fag. Jeg er taknemlig for skol...

Vis alt
Kosmetologskolen CIDESCO
Njalsgade 72C, 4.th
2300 København

Kosmetologskolen CIDESCO - SU berettiget uddannelse

Bevidsthed omkring hvordan vi ser ud, og hvordan vores hud har det - er en stigende tendens. For hvad gør man hvis man oplever udfordringer med sin hud.  Som kosmetolog har du mange berøringsflader - du arbejder ikke kun med...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet