Private uddannelser

Kosmetolog

Kosmetologskolen CIDESCO, i København
Længde
18 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
18 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

kosmetolog

Kosmetolog - behandler og rådgiver i Danmark eller i udlandet

Er din drøm at blive kosmetolog og få den bedste start på din karriere?

Kosmetologskolen CIDESCO er SU godkendt, som den eneste private kosmetologuddannelse, og der gives supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgifter. Undervisningen er en afveksling mellem teoretisk og praktisk – nogenlunde ligeligt fordelt. Den teoretiske undervisning giver dig viden omkring de forskellige skønheds- og behandlingsmetoder, samt hvordan produkterne virker. Man skal kende hudens måde at fungere og reagere på, før man ved, hvilken behandling, der er den bedste. Hos os på Kosmetologskolen lægges der vægt på, at alt den teori som du lærer også kan anvendes i de praktiske fag.

Studietid

Uddannelsen tager 18 måneder, hvoraf 12 måneder er skoleforløb. De sidste 6 måneder af uddannelsen er et lønnet praktikforløb, hvor eleven skal i praktik på en klinik, og får lov til at bruge sin nye viden i praksis.
Studietiden afveksler mellem teori og praktisk erfaring. Al undervisningen er baseret på CIDESCO pensum, som er internationalt godkendt.

Der optages hvert halve år 20-24 elever på uddannelsen.

Undervisningsplanen for moduler og fag

Uddannelsen indeholder mange teoretiske og kosmetologiske fag. Følgende er et udpluk af det pensum du vil gennemgå: 

Kosmetologiske fag og discipliner: Apparatlære, årsopgave, klientbehandlinger og  kropsmassage.

Teoretiske fag: Anatomi, fysiologi, mikrobiologi, fysik, kemi, hudpleje-teori, manicure og makeup, bevægelseslære, ernæring, dermatologi og hudpleje-teori.

Jobmuligheder

Kosmetologskolen CIDESCO giver dig en målrettet uddannelse med gode jobmuligheder bagefter. De oplever en stigende efterspørgsel efter kosmetologer i takt med en stigende interesse for skønhed og sundhed blandt kvinder og mænd.

De seneste års afgangshold viser, at alle, som havde bestået eksamen og ønskede job inden for branchen, fik det. Statistisk set er det op mod 95% af de studerende der er i job eller er selvstændige efter end uddannelse.

Deres skole har et godt renomme i branchen, og de er kendt for deres høje faglige standard. Det øger dermed interessen og jobmulighederne for deres elever. Det er de selvfølgelig meget stolte og taknemmelige over.

Derudover samarbejder de med mange forskellige klinikker, hvoraf mange af dem, har haft deres elever i praktik i gennem flere år. Netop dette samarbejde er vigtigt for dem, og de værdsætter dialogen og samarbejdet med klinikkerne i både Danmark og Sverige.

Kosmetologskolen i København giver dig en uddannelse med mange og spændende jobmuligheder:

 • Som selvstændig klinikejer
 • Som ansat i hudpleje- og skønhedsklinikker
 • I kosmetikbranchen som f.eks. salgskonsulent 
 • I detailbranchens afdelinger for hudpleje, make-up og bodycare m.m.
 • Hos kosmetik-importører, agenter eller producenter
 • I film og teaterverden, f.eks. som sminkør eller make-up artist (dette kræver i nogle tilfælde ekstra kurser)
 • Eller som underviser

Eksamen

Der afholdes skriftlig eksamen i uddannelsen hovedfag. Derudover afholdes der praktisk eksamen i alle klassiske/praktiske dicipliner. Eksaminerne bedømmes ud fra 100-skalaen og 7-trinsskalaen. Den skriftlige del af eksamen består af 100 spørgsmål multiple choice, som går på tværs af alle fagene. For at bestå CIDESCO eksamen skal man opnå et gennemsnit på 70/02 i de eksaminerede fag og dicipliner.
Til den praktiske eksamen skal du udføre alle de klassiske kosmetologiske dicipliner:

 • Hårfjerning med voks
 • Kropsmassage
 • Kropsanalyse
 • Kropsbehandling
 • Speciale/årsopgave
 • Hudanalyse
 • Ansigtsbehandling
 • Farvning af bryn og vipper
 • Udover eksamenskarakterer gives der også en årskarakter i alle fagene på grundlag af terminsprøver og den enkeltes indsats gennem undervisningsforløbet.

Ansøgning og adgangskrav

Du skal som minimum have færdiggjort Folkeskolens Afgangsprøve eller tilsvarende. En gymnasiel uddannelse er også en fordel samt praktisk erfaring fra f.eks. en klinik. Når de har modtaget din ansøgning, vil du blive indkaldt til en optagelsessamtale, hvis det vurderes at du lever op til kravene for uddannelsen.

Jobmuligheder

Med uddannelsen som Kosmetolog fra Kosmetologskolen Cidesco, kan du efterfølgende få flere jobmuligheder hos mange af deres samarbejdspartnere, som Tylösand, Himmerland, Ving Nordic m.fl.

Pris

Prisen for uddannelsen er 99.500 DKK

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kosmetolog
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Kosmetologskolen CIDESCO
Nørre Søgade 49
1370 København

Kosmetologskolen CIDESCO - En international uddannelse med over 45 års erfaring

Som elev på Kosmetologskolen CIDESCO bliver du en del af Danmarks ældste kosmetologskole. Hos Kosmetologskolen har vi høj fokus på at give dig en spændende hverdag, hvor du undervises i teoretisk og praktisk viden i CIDESCO pensum. Uddannelsen tager 18...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet