Private uddannelser

Forfatteruddannelse online

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
8 Lektioner
Pris
9.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Længde
8 Lektioner
Pris
9.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Mød ekspert, Lotte Dalgaard

Om uddannelsen

Forfatter

Bliv forfatter l Tag din forfatteruddannelse online

Lad dine ord flyde som floder, lad dine karakterer springe ud af siderne og lad din fantasi løbe vildt. Uanset om du drømmer om at skrive den næste bestseller-roman, skabe spændende science fiction-universer eller noget helt tredje, så er vores forfatteruddannelse det rette valg for dig. 

Om uddannelsen

Forfatteruddannelsen hos Nordic Online Academy er en online skriverejse fyldt med opdagelser, udfordringer og muligheder. En rejse, der starter med det første ord, men som aldrig rigtig stopper, da hvert bogstav, hver sætning og hvert kapitel giver dig muligheden for at udforske og udvikle din unikke forfatterstemme. 

Med vores online forfatteruddannelse bliver du rustet til at skrive og udgive din første bog. For at nå dertil, hvor du kan udgive din første bog, er der nogle vigtige processer, teknikker og færdigheder, som du skal mestre. Netop disse elementer er omdrejningspunktet på vores forfatteruddannelse. Du vil blive guidet gennem hvert trin af skriveprocessen, fra idégenerering og research til redigering og publicering.

Vi tror på, at alle med en drøm om at udgive sin første bog, har en unik historie at fortælle til verden, og vores uddannelse er udviklet med det formål at hjælpe dig med at finde din unikke forfatterstemme og bringe dine historier til live. 

Sådan er forfatteruddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 8 online moduler med hver sit tema og 45 underliggende afsnit.

Modul 1: Du har noget på hjertet - hvad nu? 
Modul 2: Hvad og hvem handler din historie om?
Modul 3: Gode kilder
Modul 4: Hold læseren tryllebåndet
Modul 5: Dramaturgi og titel
Modul 6: Inviter læseren inden for
Modul 7: Skriv dit manus
Modul 8: Lad dit manus flytte hjemmefra

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores ekspert, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.


Karriere og fremtid

Uddannelsen er til dig, der gerne vil udgive din første bog. Start på forfatteruddannelsen og bliv den forfatter, du altid har ønsket at være, så du kan begynde at skabe litteratur, der vil inspirere i årtier fremover. Lad os sammen skrive historie!

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Forfatteruddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 9.000,- . Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret