Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Kosmetologskolen CIDESCO - En international uddannelse med over 45 års erfaring

Som elev på Kosmetologskolen CIDESCO bliver du en del af Danmarks ældste kosmetologskole. Hos Kosmetologskolen har vi høj fokus på at give dig en spændende hverdag, hvor du undervises i teoretisk og praktisk viden i CIDESCO pensum. Uddannelsen tager 18 måneder fordelt på 12 måneders skoleforløb og 6 måneders praktikperiode på en klinik, hvor du får lov til at prøve kræfter med din nye viden og lærer at omgås kunder. 

CIDESCO er repræsenteret af verdens førende skoler i 40 forskellige lande og har en portefølje af prestigefyldte træningsprogrammer, standarder og kvalifikationer inden for faget.
Med høj fokus på træning og undervisning i CIDESCO pensum, kommer du som elev til udvikle dig og få den bedst mulige start på din karriere, så du i fremtiden kan arbejde med det du elsker.

Kosmetologuddannelsen

SU-berettiget uddannelsesudbyder

Kosmetologskolen Cidesco blev grundlagt i 1975 af Dansk Kosmetolog Forening. Målet var at etablere en uddannelse med et fagligt indhold, som kunne anerkendes både i Danmark og i udlandet - og dette mål er i høj grad nået i dag. Skolens kosmetologuddannelse har nemlig opnået anerkendelse fra Undervisningsministeriet, og det betyder, at studerende er berettiget til at modtage SU, når de uddanner sig fra Kosmetologskolen Cidesco. Uddannelsen er blevet opdateret flere gange siden 1975 og er i dag også en CSN berettiget kosmetologuddannelse.Udover SU’en gives der supplerende stipendium til dækning af undervisningsafgift. Se evt. SU's hjemmeside

Målsætning

Skolens målsætning er derfor nu – som dengang – at uddanne de dygtigste kosmetologer i Danmark. Forudsætningerne for at kunne opfylde denne målsætning er, at eleverne undervises af veluddannede og rutinerede lærere samt at de fysiske rammer er i orden, så inventar, apparater m.m. er af bedste standard. Kosmetologi er et fag for livet. Der er mange muligheder og mange retninger at vælge mellem, men uanset om man er helseorienteret eller til make-up skal man for at kunne klare sig i konkurrencen, vælge den bedste grunduddannelse!


Vis alle uddannelser fra Kosmetologskolen CIDESCO

Uddannelser

Private uddannelser
Make-up, skønhed og styling Sted Gennemsnit
Kosmetolog København

Kontakt mig

Kom I kontakt med Kosmetologskolen CIDESCO
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Make-up, skønhed og styling

   Kosmetolog

Kontakt

Kosmetologskolen CIDESCO

Nørre Søgade 49
1370 København

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kosmetologskolen CIDESCO

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Kosmetologskolen CIDESCO endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9