
Om uddannelsen
Elsker du at eksperimentere med nye fødevarer, og vil du gerne forstå samspillet mellem maden og mennesket? Med en uddannelse i fødevareinnovation og sundhed kan du komme til at arbejde med udvikling af sunde, bæredygtige og mere velsmagende fødevarer. Du får færdigheder inden for fødevarevidenskab, innovative processer og produktudvikling og bliver dermed et bindeled mellem forbrugerne og industrien.
Hvorfor vælge Københavns Universitet?
31.917kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet
4/5* - Fagligt miljø
4/5* - Socialt miljø
*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021
Ansøgning
På uddannelsesstedet.
Pris
Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.
Kontaktinfo
Københavns Universitet
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidat i fødevareinnovation og sundhed endnu. Bliv den første!
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
lø
sø
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7