Vis studentum.dk som: Mobile

Vær med til at ændre verden med design og teknik

En uddannelse på KEA - Københavns Erhvervsakademi er for dig, der er mønsterbryder. Her får du en uddannelse inden for design og teknik, der ruster dig til fremtidens arbejdsmarked og til at tænke ud af boksen i udviklingen af innovative løsninger inden for dit felt, der bidrager til en bedre verden. Lyder det som dig?

På KEA finder du praksisrettede videregående uddannelser på professionsbachelor- og erhvervsakademiniveau, der er inddelt i fire enheder med hver sit faglige omdrejningspunkt:

  • KEA DESIGN
  • KEA BYG 
  • KEA DIGITAL
  • KEA TEKNIK

Ved at organisere i de fire enheder fremmer KEA en høj faglighed med fokus på samarbejde, tværfaglighed og fleksibilitet i kombinationsmuligheder i hele organisationen.

Tag en uddannelse tæt på erhvervslivet 

Fælles for alle uddannelser på KEA er det tætte samarbejde med erhvervslivet. Det gælder både i udviklingen af uddannelserne og i den konkrete undervisning. Her vil du som studerende komme til at løse projekter med afsæt i konkrete udfordringer i en virksomhed fra første dag på studiet. Uanset om du tager en professionsbachelor eller en erhvervsakademiuddannelse, kommer du også i praktik på sidste del af uddannelsen.

Hvad betyder det for dig? Via det tætte samarbejde med erhvervslivet sikrer KEA ikke bare, at du får en uddannelse, der lever op til de behov og krav, der er på det arbejdsmarked, som du skal ud på efter endt uddannelse. Du får også erfaring med de opgaver, som du vil skulle løse som færdiguddannet, og du skaber netværk, der kan hjælpe dig til dit første job efter din uddannelse. 

Start din fremtid med en uddannelse på KEA

Bliv en del af et inspirerende studiemiljø med kort til vejledning

På KEA er et godt studiemiljø mere end kvalificeret undervisning, der bringer dig tættere på din fremtid. Uddannelserne er fordelt på forskellige adresser i København, der alle byder på ny-istandsatte og lyse lokaler med gode faciliteter såvel som en bred vifte af sociale arrangementer på programmet. Her studerer du sammen med andre unge fra både Danmark og fra udlandet, der alle brænder for det samme som dig.

Ud over et stærkt fokus på et godt og inspirerende studiemiljø sørger KEA for at du kan få den hjælp, som du behøver både før, under og efter studiet. Specielt studievalget er vigtigt for KEA, idet et godt studieforløb forudsætter at du vælger et studie som passer til din faglighed og dine personlige kompetencer. Selv efter studiet er der vejledning og støtte at hente fra KEA. Når du nærmer dig afslutningen på din uddannelse, vil du blive inviteret til flere arrangementer, hvor du blandt andet vil få vejledning om skridtet fra uddannelse til job.

Byg bro til en verden af muligheder - tag din uddannelse på KEA

Vil du noget med din fremtid, og er du på udkig efter en uddannelse, der hjælper dig med at skabe den karriere, som du drømmer om? Se et udvalg af muligheder på KEA herunder og find din drømmeuddannelse. Har du brug for hjælp til dit studievalg, står studievejledningen på KEA klar til at hjælpe dig. Udfyld blot formularen nederst på siden.

Vis alle uddannelser fra KEA - Københavns Erhvervsakademi

Hvorfor vælge KEA?

28.952kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

3,8/5* - Fagligt miljø

3,7/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2019

Uddannelser

Kategorier

Byggeri og anlæg

Design

Industri, teknik og håndværk

   Produktion og fremstilling
   El og automation

Ingeniør

IT-uddannelser

Sprog og litteraturvidenskab

Økonomi og handel


Kontakt

KEA - Københavns Erhvervsakademi

Guldbergsgade 29N
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.kea.dk


Evalueringer

Der er ingen evalueringer af KEA - Københavns Erhvervsakademi endnu. Bliv den første!

Åbent hus
november 2022
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11