Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Private uddannelser

Posturologisk grunduddannelse

GODTHJÆLP Institute, i København
Længde
64 timer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
64 timer
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Posturologisk grunduddannelse

Vil du lære at behandle smerter i kroppen - i nervesystemet, i led og muskulatur. Vil du forstå hvordan de fysiske smerter og de psykiske traumer kan fastholde hinanden og hvordan de skal behandles. Vil du lære at arbejde med koncentrationsbesvær, dysleksi og dyskalkule, søvnbesvær og meget mere? Så er dette kursus noget for dig. Den Posturologiske Grunduddannelse består af Auriculoterapi / Øreakupunktur Modul 1 samt Posturologisk 5 dags retreat.

Posturologisk grunduddannelse

Hvad er posturologi?

Posturologi kommer af ordet postur, der betyder kropsholdning. Når der arbejdes posturologisk, undersøges der hvilke skævheder, rotationer, ar, fodstillingsproblemer, synsproblemer og smerter, der er i kroppen. Ud fra den posturologiske forståelse kan der dannes en helhedsorienteret behandling, der både kan påvirke de fysiske og de mentale udfordringer. Posturologi er altså videnskaben om vores kropsholdning. Menneskets bevægelser er bevidste, men kropsholdningen er styret af menneskets tonus, muskelspænding, hvilket et ubevidst. Den toniske muskelspænding er det, der gør, at mennesket står, går og trækker vejret uden at der skal tænkes nærmere over det. Delvist er bevægelse også ubevidst, når først det er indlært, og det er denne ubevidste holdning, der viser hvor i kroppen problemerne skal findes og dermed også behandles.

Menneskets postur er summen af de informationer sanserne sender til hjernen, der derudfra danner et billede af, hvordan kroppen er placeret i rummet. Sidder man, står man, går man? Har man fast grund under fødderne? Det er sanser som syn, trykinformation på huden, under fødderne og stræk information i huden omkring ledene, muskeludstrækning, trykføling i organerne, information fra det indre øre, bidfunktion og meget mere, der sender information om, hvordan man skal stå og bevæge sig. Med posturologisk behandling kan du påvirke alle disse informationer, så både muskler, led, psyke og din biokemi kommer i balance.

Den posturologiske værktøjskasse

  • Posturologiske test, så du let kan overskue behandlingsforløbet
  • Viden om punkter i øret, der har indflydelse på vores kropsholdning
  • Indlægssåler. Du lærer at lave en indlægssål til dine patienter
  • Øvelser for øjne og kæbe
  • Magneter til afspænding og test
  • Frekvensviden så du kan søge og behandle effektivt, både med og uden nåle

Målgruppe

Alle terapeuter -fysioterapeuter, ergoterapeuter, zoneterapeuter mf. Sygeplejesker, læger, SOSUer, massører, men også dig der gerne vil skifte karriere og udvikle dig til en kompetent terapeut. 

Pris

Samlet pris:
DKK 13.070,00

Betal i 3 rater:
Det er muligt at betale i 3 rater.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Posturologisk grunduddannelse
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
GODTHJÆLP Institute
Sortedam Dossering 59
2100 København ØGODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute

Auriculoterapi er en helhedsorienteret naturlig behandlingsform, der ser på hele kroppen og dens velbefindende. Tag et kursus eller uddannelse i Auriculoterapi eller Posturologi hos GMI Institute! GMI Institute udbyder uddannelse og kurser. Uddannelse og kurser er både målrettet dig der allerede...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret