Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Kursus i triggerpunkter med akupunktur

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
seks undervisningsgange. I alt 33 timer
6.200 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Herlev
Kurset afholdes løbende

Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Om uddannelsen

Lær at behandle myoser og ømme muskler med et kursus i triggerpunkter m akupunktur

Har du prøvet at have myoser, som kan være ømme muskelsammentrækninger i nakken, ryggen eller hele kroppen?Kunne du tænke dig at blive behandler med speciale i triggerpunkter, som er de punkter, der formes, når muskler overbelastes? Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ) tilbyder et kursus i triggerpunkter med eller uden akupunktur.

Et kursus til dig, der er behandler

Kursus i triggerpunkter hos DDZ

Myofasciale triggerpunkter er en af de største årsager til smerter i bevægeapparatet og ømme muskler. Dog er begrebet triggerpunkter et ganske ukendt begreb for mange terapeuter.

Det kan du behandle via triggerpunkter:

  • myoser
  • ømme muskler
  • spændingshovedpine
  • muskelsmerter i ryggen
  • ømme skuldre

DDZ inviterer klienter med forskellige skavanker, som du kan arbejde med under dit kursus i triggerpunkter. 

Du vil få lært fysiologien bag triggerpunkter, og smertemønstre for de enkelte punkter, samt hvilke faktorer der vedligeholder triggerpunkterne, såsom vores ernæring, medicin osv. Du vil også få lært at finde triggerpunkter og behandle dem og lave en helhedsbehandling. Samtidig vil du også mærke på egen krop hvor effektiv behandlingen er.
Når du har fået træning i at finde triggerpunkterne, vil du lære at sætte nåle i dem, så du får et ekstra redskab til behandlingerne.

For dem der ikke vil arbejde med nåle, kan man nøjes med de første 2 dage af kurset.

Triggerpunktsakupunktur er en super effektiv behandlingsform, hvor nålen sættes direkte i triggerpunktet og stimulerer punktet dybt. Du vil i de fleste tilfælde opnå en mere effektiv behandling, ligesom du vil aflaste dine fingre og hænder. Triggerpunktsakupunktur står i de fleste tilfælde alene, men kan også kombineres med let massage.
Hvis triggerpunktsakupunktur bruges lige efter den akutte fase ved en skade som f.eks. fibersprængning eller forstuvning, kan man fremskynde helbredelsestiden med op til 50 %. Triggerpunktsakupunktur er samtidig antiinflammatorisk.

Du vil lære indstiksmetoder, etik og hygiejne.
Du vil komme til at arbejde med helhedsbehandlinger, så du både får at se og mærke på egen krop hvor effektivt arbejdet med triggerpunktsakupunktur er til behandling. Du vil endvidere lære overordnede punkter for behandling af smerter i hele kroppen, men også få specifikke ”opskrifter” på behandlingen af konkrete smerter/skader.
Du får et komplet kompendium med alle de vigtigste triggerpunkter til behandling af mange forskellige muskelspændinger og skader.

Hvem kan uddanne sig i triggerpunkter?

Vores kursus i triggerpunkter er for dig, der er uddannet behandler og ønsker at lære om eller blive bedre til at arbejde med triggerpunkter. Du lærer hvordan du arbejder med et triggerpunkt og at arbejde med helhedsbehandlinger, så du mærker på egen krop hvor effektivt arbejdet med triggerpunkterne er.

Hvad er triggerpunkter

Når muskler overbelastes formes triggerpunkter i musklerne. Det omtales ofte som 'myoser' og medfører en lokal sammentrækning. Et triggerpunkt genererer to smertemønstre.

En lokal smerte/ømhed direkte i musklen og en refererende/udstrålende smerte eller snurren i et område udenfor musklen. Ofte har klienter problemer med spændingshovedpine, som stammer fra smerter i nakke- og skuldermuskulaturen. 

Triggerpunkter klassificeres som aktive, latente eller satellitter:

  • det aktive triggerpunkt er altid ømt og medfører konstant smerte i musklen
  • det latente triggerpunkt er først ømt og smerteproducerende, når punktet røres
  • satellit triggerpunktet et nyt triggerpunkt, der opstår i en muskel i det smertende hudområde, da et smertende område altid medfører lokale muskelsammentrækninger. Med andre ord spreder muskelspændinger sig, hvis ikke de behandles.

Kurset afholdes to gange årligt.

Vi tilbyder gratis overnatning til elever, som kommer langvejs fra. Fri parkering ved skolen, som er beliggende helt tæt ved motorvej og kun 25 minutters kørsel fra Øresundsbroen.

Vil du tage et kursus i triggerpunkter? Så kontakt Den Danske Zoneterapeut Skole i dag!

Pris

6200 kr. for et 3 x 2 dages kursus i triggerpunkter med akupunktur. Ønsker du ikke at arbejde med nåle, kan du nøjes med de første 2 dage til kr. 2500,- (se da kurset Triggerpunkts akupressur)

Få information

 

Kontaktinfo

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Tornerosevej 72
2730 Herlev

 Vis telefonnummer
ddz.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Winnie Bertore
(4)
God, vidende underviser. Altid parat til at besvare spørgsmål. Sted ok. Materiale ok. På 10 timer når man at snuse til emnet, og personligt fik jeg mod på at afprøve det i praksis, hvilket jeg så har gjort, med godt resultat. Har nu bestilt bogen, som vi fik anvist på kurset.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kursus i triggerpunkter med akupunktur

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,2)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Fantastiske lærere og netværk
Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: