Åndedrætskursus

B:A:M Education
1 dag
1.875 DKK inkl. moms
Heltid
Private uddannelser
København
Kontakt for opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Åndedræt

Åndedrætskursus - B:A:M Education

Hos B:A:M Education har fr en holistisk tilgang til dig og til dem, du kommer til at behandle. Hvad der virker for den ene, virker nemlig ikke nødvendigvis for den anden. Med andre ord: De har altid fokus på det hele menneske og ikke kun den muskel, der måske gør ondt. Derfor tager de også det bedste fra mange behandlingsformer, fordi en enkelt af slagsen ofte ikke er nok til for alvor at gøre en varig forskel.

Kender du det, at uanset dine gode intentioner, guidning af åndedrættet samt arbejde med kroppen, så har din klint stadig en kontrolleret vejrtrækning? Intet ser ud til at have nogen effekt. Denne situation har de fleste kropsterapeuter stået i. Hvis man har en bedre forståelse for sammenhængen mellem nervesystemet og vores kropslige forsvarsmekanismer, mod oplevelser som er er farlige eller blot tror kunne være farlige, har vi en mulighed for at bringe dét som forgår i klientens ubevidste over til det bevidste, og først dér kan klienten for alvor arbejde med sig selv.

Kurset vil belyse nogle af de overbevisninger som kan ligge bag den subtile kontrol, som de tit ser hos klienter, og gennemgå veje til at opløse kontrollen. Det er fx gennem sammenhængen mellem følelser og vejrtrækning, nervesystem og overbevisninger samt kontrol og forudsætninger for at turde slippe lidt af kontrollen. Dette vil de bringe i spil ved briksen.

Deltagelseskrav

Du skal have gennemført en kropsterapeutisk grunduddannelse (BAM, Manuvision, Totum, Body sds etc), hvor du har stiftet bekendtskab med åndedrættet og dets samspil med nervesystemet, kroppen og følelserne.

Pris

Prisen for dette kursus er 1.500 kr. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Åndedrætskursus
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

B:A:M Education

Hejrevej 30
2400 København

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Åndedrætskursus

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Åndedrætskursus endnu. Bliv den første!
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7