Private uddannelser

Nakke og rygkursus

B:A:M Education, i København
Længde
2 dage
Pris
1.875 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Pris
1.875 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • København

Om uddannelsen

rygkursus

Nakke og rygkursus hos B:A:M Education

Mangler du lige det sidste i at få ledfrigørelsen af hvirvlerne i nakken til at fungere? Har du svært ved at løsne hvirvlerne i toppen og bunden af nakken? Eller er du måske slet ikke kommet i gang med ledfrigørelse efter din grunduddannelse?

Så er dette kursus skræddersyet til dig. Mestrer du ledfrigørelse, kan det være prikken over i’et i en allerede god behandling. En af de primære grunde til at ledfrigørelse kan være så effektivt er, at nervesystemet så at sige "bliver nulstillet” når den naturlige bevægelighed bliver genskabt i et led. Hjernen reagerer prompte med afspænding af muskulaturen omkring leddet, da der ikke længere er nogen grund til at beskytte leddet. Dette kan også opleves som en stor forløsning på et indre plan.

Indhold på kurset

På første kursusdag øver og gennemgår i de 4 indledende bevægelser af nakken inden selve ledfrigørelsen, så du får en teoretisk og praktisk forståelse af den optimale positionering af nakken forud for den frigørende bevægelse. Denne forståelse skaber den tryghed, der skal til for at mestre disciplin. I vil gennemgå sikkerhedstjek inden ledfrigørelse og tale om “do's and don’ts” i forhold til dit niveau, samt forskellige typer af nakker og rygge i møder på jeres briks. Du vil få individuel supervision i ledfrigørelsen og fokuspunkter som du kan arbejde videre med i din klinik. Kurset dykker ned i forskellige teknikker til ledfrigørelse af ryggen, særligt med fokus på lænden. Både dem du har stødt på på din grunduddannelse og nogle helt nye. Du vil ligeledes få individuel supervision her, og sparring til hvad du skal arbejde videre med få at blive endnu dygtigere.

På anden kursusdag vil i fokusere på at raffinere din teknik og forståelse for nakken og ryggen gennem dine hænder. Du vil få mulighed for individuel supervision og sparring på de fokusområder, du har trænet siden første kursusdag, og du vil få nye tips til at blive mere præcis i dine bevægelser - både forud for og under ledfrigørelse. I vil denne dag gennemgå ledfrigørelse af de “svære” hvirvler i nakken såvel som i ryggen.

Deltagelseskrav: For at deltage på kurset skal du have gennemgået en kropsterapeutisk grunduddannelse (BAM, Manuvision, Totum, Body sds etc), hvor du har stiftet bekendtskab med ledfrigørelse. Det er ikke en forudsætning at du kan frigøre en nakke eller en ryg for at deltage. Deltagelse på første del af kurset er en forudsætning for deltagelse på anden del.

Pris

Prisen for dette kursus er 1.500 kr. for første del og 1.300 kr. for anden del

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nakke og rygkursus
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
B:A:M Education
Hejrevej 30
2400 København

B:A:M Education mener i al ubeskedenhed, at de leverer Danmarks bedste kropsterapeutiske uddannelse. De tror ikke på halve løsninger og symptombehandling, for der er alt for meget på spil. For dig, for dem – og ikke mindst for de mange...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret