Vis studentum.dk som: Mobile
2 år
SU-godkendt
Heltid
HF og VUC
København
August / løbende optag

Hvorfor vælge Nørrebro Gymnasium?

En verden til forskel

Uddannelse i øjenhøjde, humor og højt til loftet

Din succes er vores succes!

Om uddannelsen

2-årig HF

2-årig HF - En HF der giver mange muligheder!

HF er en 2-årig gymnasial uddannelse, der giver et bredt kendskab til forskellige emner - fx sprog, naturvidenskab og samfundsforhold - og forbereder dig fagligt til at tage en videregående uddannelse.

HF er målrettet dig, som ønsker at læse videre på en erhvervsakademi- eller professionsbacheloruddannelse og fx uddanne dig til lærer, sygeplejerske, laborant, finansøkonom, jordbrugsteknolog eller socialrådgiver. Mulighederne er mange.

Hvis du ønsker at tage en lang videregående uddannelse på universitetet efter din Hf-eksamen, udbyder vi en udvidet fagpakke, som tager et halvt år, hvor du kan løfte en række fag til A-niveau. Dvs. at din HF sammenlagt tager to og et halvt år.

Vælg mellem to linjer 

På den 2-årige HF kan du vælge mellem 2 linjer: 

Den samfundsfaglige- og erhvervsøkonomiske linje

Den samfundsfaglige-erhvervsøkonomiske linje er tonet, så den henvender sig til dig, der gerne vil læse videre på fx erhvervsakademiet, journalisthøjskolen eller lærer- og pædagogseminarerne. På andet år indgår samfundsfag B og erhvervsøkonomi C som linjefag.

Den sundhedsfaglige linje 

Den sundhedsfaglige linje er tonet, så den henvender sig til dig, der gerne vil læse videre på fx lærer- og pædagogseminarerne, socialrådgiveruddannelsen, sygeplejerskeuddannelsen, til jordemoder eller til fysioterapeut. På andet år indgår biologi B og psykologi C som linjefag.

Mariem, 1.årselev, valgte Nørrebro Gymnasium fordi: ”Det er en lille skole med et godt socialt miljø, og de kender mit navn”

Søg optagelse

Du kan søge om at blive optaget, hvis du har afsluttet enten 9 eller 10 klasse. Der findes dog specifikke adgangskrav, som du skal opfylde, inden du søger om optagelse på skolen via optagelses.dk. Du bør derfor undersøge de specifikke adgangskrav, inden du ansøger.

Få information

 

Kontaktinfo

Nørrebro Gymnasium

TITANGADE 13A
2200 København N

 Vis telefonnummer
www.nbgym.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om 2-årig HF

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af 2-årig HF endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Du vil måske også være interesseret i: