Asia Exchange

i Tampere (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Asia Exchange 

Studer i udlandet i Asien - nemt, hurtigt og billigt 

Tag til paradisiske Bali, pulserende Seoul eller en anden af Asia Exchanges eksotiske destinationer! Hvad med Latinamerikas rytmiske Costa Rica eller Mexico? Hvis du drømmer om Europa, kan du vælge mellem Portugal, Irland og Italien. Uanset om du planlægger et semester som udvekslingsstuderende, drømmer om et lidt bedre sabbatår eller en hel uddannelse i udlandet, så er Asia Exchange din vej til verden! 

Hvorfor vælge Asia Echange? 

Asia Exchange garanterer den nemmeste og hurtigste ansøgningsproces, de laveste studieafgifter og den mest dedikerede kundeservice - for ikke at tale om den mest mindeværdige, livsændrende oplevelse i dit liv! Vores partneruniversiteter er nøje udvalgt og blandt de mest prestigefyldte i deres region. De kurser, du tager i løbet af semesteret, vil tælle som point på dit universitet. 

Hvad er Asia Exchange? 

Det hele startede med en idé i hovedet på to finske udvekslingsstuderende i tyverne: Det var nødvendigt for at gøre det nemmere at tage på udveksling til Asien. Siden 2007 har Asia Exchange hjulpet mere end 10.000 studerende fra hele verden med at udveksle studier på topuniversiteter i Asien. Asia Exchanges blå lillesøster, Beyond Abroad, tilbyder også drømmedestinationer på den anden side af kloden i Europa og Latinamerika. Asia Exchange arbejder i samarbejde med studentum.fi, og vi tilhører den samme Keystone Education Group.

Lad os gøre drømme til planer sammen! 

Tag et kig på vores destinationer, vælg din favorit og kontakt os! Vi hjælper dig med at gøre dine drømme om udveksling til virkelighed. Efterlad en kontaktanmodning på engelsk på Asia Exchanges profil eller på Asia Exchanges partnerskolepræsentationer. Din besked vil komme direkte til os, Asia Exchange-teamet - ikke til skolen. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt!  


Vis alle uddannelser fra Asia Exchange

Uddannelser

Udveksling og High School
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
Sabbatår med AsiaExchange The World
Semester i udlandet
Hel uddannelse med AsiaExchange The World
Semesterophold i udlandet med AsiaExchange The World

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Asia Exchange
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Asia Exchange

Vuorikatu 3 L 3
33100 Tampere

 Vis telefonnummer

Sponsoreret