Vis studentum.dk som: Mobile

Master Akupunktør uddannelse

Akupunktur Universitetet
504 lektioner
Heltid/deltid
Private uddannelser
Aulum, København

Master Akupunktør uddannelse

Kom i akupunkturens gule førertrøje

Drømmer du om at blive en af de bedste akupunktører i Europa? Med en Master Akupunktør uddannelse fra Akupunktur Universitetet får du 504 lektioner spækket med dynamiske undervisningsmetoder, der veksler mellem teori og praksis. Her er der ingen kateter foredrag. I stedet er fokus fra dag ét at klæde dig på til at behandle enhver patient på den mest optimale måde - helt uden at tænke over det og uden at slå op i en lærebog.

Allerede i løbet af den første uges internatkursus lærer du BOEL MODERNE AKUPUNKTUR, der gør dig i stand til at behandle næste alle sygdomme effektivt via otte revolutionerende akupunkturmetoder. Dette er den eneste akupunkturuddannelse i verden, der lærer dig netop disse metoder. Det giver dig mulighed for at indtage en førerposition i branchen som Master Akupunktør.

Bliv akupunktør ved Akupunktur Universitetet

Undervisning baseret på 70 års erfaring

Som studerende ved Master Akupunktør uddannelsen lærer du fra nogle af branchens bedste. Der er tre instruktører ved uddannelsen med John Boel i spidsen. Med 70 års erfaring til sammen, repræsenterer de den største erfaring samlet i én akupunkturuddannelse i Danmark. De står også i spidsen for de førende akupunkturklinikker i Europa.

Vil du have det bedste afsæt for din fremtid som akupunktør? Kontakt Akupunktur Universitetet allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at komme med på næste hold, der starter den 3. september 2016.

Master Akupunktør uddannelsen

Den samlede Master Akupunktør uddannelse består af 504 lektioner, der giver dig et intensivt forløb på bare 14 måneder. Til sammenligning varer mange tilsvarende akupunkturuddannelser op til tre år.

Uddannelsen er fordelt på fire moduler:

 • 1. modul (7 dages Internatkursus og 4 dages hjemme-undervisning)
 • 2. modul (6 én-dags kurser, 8 dages hjemme-undervisning og praktik efter behov)
 • 3. modul (7 én-dags kurser, 8 dages hjemme-undervisning og praktik efter behov)
 • 4. modul (7 dages Internatkursus og 4 dages hjemme-undervisning)

De intensive internatkurser foregår ved Akupunktur Universitetets kursusejendom i Aulum, hvor du har mulighed for at bo gratis i begge uger. De mellemliggende én-dags kurser afholdes hos Akupunktur Universitetet i Aulum og Boel Akupunktur på Østerbro i København.

RAB-registrering som akupunktør

Når du starter på Master Akupunktør uddannelsen, har du mulighed for at blive studiemedlem ved Dansk Akupunktur Union. For at blive RAB-registreret efter endt uddannelse, skal du opfylde følgende:

 • Akupunktur: mindst 250 timer
 • Anatomi: 100 timer
 • Fysiologi: 100 timer
 • Patologi: 100 timer
 • Sundhedspsykologi: 50 timer
 • Førstehjælp: 12 timer
 • Klinisk praktik: 30 timer
 • Andre alternative behandlingsformer / basal sundhedslovgivning / klinikvejledning – klientbehandling: 50 timer

Hoveddelen af disse timekrav opfylder du via din akupunkturuddannelse. Sideløbende skal du dog følge undervisning i anatomi, fysiologi, patologi og førstehjælp. Med et samlet omfang på 504 lektioner får du til gengæld et timeantal inden for akupunktur, der ligger i den gode ende i forhold til andre uddannelser.

Pris

Den samlede pris for Master Akupunktør uddannelsen er kr. 50.000 inklusiv alle kursusmaterialer samt overnatning og frokost under internatugerne i Aulum.

Kursusafgiften kan betales kontant eller deles i 4 rater på hver kr. 12.500,- Første rate betales en måned før kursusstart.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Akupunktur Universitetet

Akupunktur Universitetet

Industrivej Nord 22
7490 Aulum

 Vis telefonnummer
www.akupunktur-universitetet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Master Akupunktør uddannelse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Master Akupunktør uddannelse endnu. Bliv den første!