Mød KHR Architecture

Drømmer du om en fremtid som arkitekt? Læs om dine muligheder hos KHR Architecture, der er en af de ældste tegnestuer i Danmark. Læs også om to af virksomhedens medarbejdere.

KHR ARCHITECTURE – ET RUMMELIGT STED AT UDFOLDE SIG

KHR Architecture er en af de ældste tegnestuer i Danmark med knap 100 dedikerede specialister fordelt på arkitekter, konstruktører, ingeniører og understøttende funktioner i HR, økonomi og service. Vi har hovedkontor i København og projektkontorer i Norge, Tyskland og Grønland.

Selvom vi har 75 års erfaring, stopper vi aldrig med at finde nye løsninger, materialer og koncepter, så hvert projekt udfylder sit fulde potentiale. Det betyder, at KHR er en arbejdsplads, hvor der både er stor viden og knowhow at lære af, men samtidig er lydhørhed over for nye ideer og rum for kreativ udvikling.

Vi er en arkitektvirksomhed, som leverer rådgivning inden for alle arkitektfagets ydelser og altid med en stor faglig integritet. Vi bruger indlevelse og mod til at sætte mennesket i centrum og skabe inspirerende, nytænkende arkitektur, der gør en forskel. Alle partnere er aktivt involveret i den daglige drift og værner om vores faglige ambitioner som uafhængig arkitektvirksomhed. 

Vi lægger vægt på den arkitektoniske kvalitet og tager udgangspunkt i brugerne og konteksten, for på den måde at skabe enestående, funktionel og langtidsholdbar arkitektur. Vi udfordrer altid os selv for at få det bedste ud af hvert enkelt projekt, så du er sikker på at blive udfordret og udvikle dig hos os.  

Vores kontor på Holmen består af et åbent kontorlandskab, hvor der er højt til loftet, et godt fællesskab og et fladt hierarki. Vi sætter selv pris på den mangfoldighed, der er i vores virksomhed, og garanterer dig, at der altid er kolleger i nærheden, som du kan få spændende faglige samtaler med og sparring af. 

Lyder det interessant? Så læs mere i interviewene herunder eller gå på opdagelse på vores hjemmeside.

Mød 2 medarbejdere fra KHR ARCHITECTURE


Annoncer