Van Ahn Nguyen, Design Engineer, KHR Architecture

Van Ahn
  • Van Ahn
  • 39 år
  • Ansat siden April 2019
  • Bygningskonstruktør

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg laver de mest typiske bygningskonstruktørsopgaver, så det vil sige projektering, det er alt fra at producere tegningerne til en del bygherrerådgivningsopgaver. Så er der også noget EKT-ledelse for nogle projekter.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det må være EKT-ledelsesopgaver, fordi det kræver rigtig meget koordinering mellem forskellige firmaer eller parter i projektet, så det ligner lidt en projektleder, men på et specifikt digitaliseringsområde. Det er også digitalisering der skal opfordre mange til at have vilje til at prøve nye platforme og nye værktøjer, det er det som er mest udfordrende for mig.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Bygningskonstruktørsuddannelsen spreder sig i et stort omfang af det arbejde der skal med i et byggeriprojekt, så jeg bruger alt det jeg har fået fra min uddannelse. Jeg bruger software til at tegne, men også planlægning og byggeteknik.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos KHR Architecture?

Det vigtigste for mig er altid, uanset hvor det er jeg arbejder, at der er et godt samarbejde og gode kollegaer som har et open mindset til at udføre et effektivt og godt projekt. Det med ren teknik er ikke så vigtigt for mig, vi skal nok få bygget bygningen, men det der foregår i processen, er det der er vigtigt.

Så et godt samarbejde, godt humør og styr på opgaver – hvordan det bedst styres så det ikke ender med at frustrere alle der er med i projektet.

  • Hvorfor er KHR Architecture en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har været rigtig glad for at være en del af KHR, fordi da jeg startede, der var jeg ikke så erfaren som bygningskonstruktør. Men jeg fik tildelt et rigtig godt projekthold, som efter relativ kort tid har givet mig så meget tillid til mine evner og at jeg kan aflevere det jeg bliver bedt om. Derfor synes jeg tillid er vigtigt. Det bliver mere afslappende at komme på arbejde fordi der ikke er nogen bekymring, det er den ene ting hos KHR som jeg godt kan lide. Den anden ting jeg godt kan lide, er at KHR er gode til at være mere internationale end de andre danske tegnestuer jeg kender eller har været ved. Så jeg føler mig også lidt mere hjemme og er ikke bange for at mine kollegaer er nervøse overfor mig fordi jeg kommer fra en anden kultur, så jeg synes folk er mega seje med at have en international kollega som har en anden kultur i huset, så det er fedt.

Læs mere om KHR Architecture 

Mød andre kandidater fra KHR Architecture

Senest opdateret: 22 mar 2022