Uddannelse - Find din uddannelse Studentum.dk

KHR

Sidst opdateret 22-03-2022

Van Ahn Nguyen, Design Engineer, KHR Architecture

Jeg laver de mest typiske bygningskonstruktørsopgaver, så det vil sige projektering, det er alt fra at producere tegningerne til en del bygherrerådgivningsopgaver. Så er der også noget EKT-ledelse for nogle projekter. Det må være EKT-ledelsesopgaver, fordi det kræver rigtig meget koordinering mellem forskellige firmaer eller parter i projektet, så det ligner lidt en projektleder, men på et specifi ...
Læs mere
Sidst opdateret 22-03-2022

Kristian Nielsen Kjær, Architect, KHR Architecture

Primært sidder jeg med udviklingsopgaver, koncept- og designudvikling og opfølgning på dette. Pt. sidder jeg på et stort tysk skoleprojekt i Berlin, en konkurrence vi vandt for et år siden. Min primære rolle har været i planudviklingen og i designudviklingen af bygningens funktioner, så vi får en rød tråd i vores design, både med farver, materialer og overflader.
Læs mere
Sidst opdateret 11-01-2022

Mød KHR Architecture

KHR Architecture er en af de ældste tegnestuer i Danmark med knap 100 dedikerede specialister fordelt på arkitekter, konstruktører, ingeniører og understøttende funktioner i HR, økonomi og service. Vi har hovedkontor i København og projektkontorer i Norge, Tyskland og Grønland. Selvom vi har 75 års erfaring, stopper vi aldrig med at finde nye løsninger, materialer og koncepter, så hvert projekt ud ...
Læs mere
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide